TAG Heuer

TAG Heuer

Presztízs, teljesítmény, avantgárd technológia és abszolút megbízhatóság: ez a négy kulcsszó jellemzi a TAG Heuer filozófiáját már az 1860-as megalapítása óta. Edouard Heuer ugyanis ekkor hozta létre a vállalat első műhelyét a svájci St-Imierben. Azóta pedig a TAG Heuer töretlen lendülettel halad a XIX. században megfogalmazott irányvonalak mentén: merész és újító szellemben dobja piacra az idő elenyészően kicsi töredékeit is páratlan pontossággal mérő óráit, melyek a kiválóság és a teljesítmény gyöngyszemei.

Carrera

Carrera

Az autó és motorsportok szerelmesei ihlette TAG Heuer Carrera sportos és kifinomult modelljei friss és egyedi megjelenésükkel kiemelkedőek a luxus órák piacán. A letisztult stílus vegyül a magabiztos vonalvezetéssel, melytől a kollekció minden darabja utánozhatatlanná válik.

Bővebben
Aquaracer

Aquaracer

Az Aquaracer robosztus és tekintélyt parancsoló vízálló darabjai erőt és magabiztosságot nyújtanak viselőjének. Megbízható óraszerkezetei a precizitás, és a szakértelem kombinációjával tökéletes egységet alkotnak.

Bővebben
Formula 1

Formula 1

A Formula 1 kollekció megjelenésében érződik a motorsportok világának energikus és dinamikus hangulata. Az aprólékos és precíz megmunkálásnak köszönhetően friss és teljesen egyedi minden egyes karóra formavilága.

Bővebben
Monaco

Monaco

A TAG Heuer Monaco órái az autósporok iránti szenvedélyt sugallják szokatlan kocka alakú szerkezetükkel és feltűnő árnyalatukkal. Karakteres modelljeiben a sport iránti rajongás és az elegancia párosul.

Bővebben
Link

Link

A TAG Heuer Link műremekei a kifinomult ízlésű és tudatos férfiak választása, akik a markáns vonalvezetést és az energikus kivitelezést részesítik előnyben.

Bővebben
Grand Carrera

Grand Carrera

A robosztus megjelenésű Grand Carrera időmérők minden egyes apró alkotó elemét saját kezűleg és gondos odafigyeléssel illesztik helyükre az óramesterek. Az exkluzív és gyönyörű darabok mind magabiztosságot nyújtanak viselőjüknek.

Bővebben

Kapcsolódó hírek

Chrono magazin

Merüljön el a luxus órák páratlan világában, és szerezzen időtlen élményéket velünk. Töltse le legújabb katalógusainkat most.

Bővebben