Egyéb

Stefie Graf üdvözölte a Longines márkát Hamburgban.

Stefie Graf üdvözölte a Longines márkát Hamburgban.

Stefie Graf üdvözölte a Longines márkát Hamburgban.

Stefanie Graf 2019. február 27-én üdvözölte a Longines márka megjelenését Hamburgban. Stefanie az alapítványáról is megosztott több információt, amely alapítványt a Longines márka nagymértékben támogat.

Stefanie Graf és alapítványa

minél több gyermeknek szeretne adni

egy új perspektívát

és egy egészségesebb jövőt.

Nyilatkozott a Longines nagykövete!

A Children for Tomorrow Stefanie Graf alapítványa, amit a német tenisz legenda 1998-ban alapított. Az alapítvány a Hamburg Eppendorf Egyetemi Klinikáján működik és ott segít a háború, üldözés és erőszak áldozatául esett gyermekeknek és családoknak.

Stefanie Graf úgy nyilatkozotott, hogy a Longines nagyvonalú támogatója volt az alapítványnak, ami nagyon kedves az ő szívének. Elmondta, hogy az alapítványa 20 éve szakosodott trauma-terápiára, amely terápia során a háború, a száműzetés és az erőszakot elszenvedett gyerekekről gondoskodik.

A Longines nagykövete a nem látható sebeket is szeretné gyógyítani!

A német teniszlegenda felhívta a figyelmet arra, hogy nagyon keveset foglalkozunk a nem látható, belső sebekkel, pedig nagyon romboló hatásuak. Stefanie Graf és alapítványa minél több gyermeknek szeretne adni egy új perspektívát és egy egészségesebb jövőt.

A Longines alapértékei jótékony célokat szolgálnak!

A kíválóság és az elegancia a Longines márka alapvető értékei közé tartozik. Az évek során a márka különböző partneri együttműködéseket kötött annak érdekében, hogy támogassa a legmagasabb társadalmi eszméket. A Longines elnöke, Walter von Kanel azt mondta, a Longines alapértékei jótékony célokat szolgálnak! Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a Children for Tomorrow Alapítvány segíti a gyermekeket és a családjaikat egy jobb jövő kialakításában.