Hírek

Az elegancia nagykövetei | A Longines nagykövetei

Az elegancia nagykövetei

Az elegancia nagykövetei | A Longines nagykövetei

A Longines márka 1832-ben született meg, Svájcban, Bern kantonában található Saint-Imier településen Auguste Agassziz alapította.

Steffi Graf a Longines nagykövete!

Minden idők legnagyobb, minden idők legjobb tenisz csillaga: Stefanie Maria Graf néven született az olimpiai aranyérmes, ezüstérmes, bronzérmes teniszezőnő. Grand Slam-címet 22 alkalommal szerzett. 107 alkalommal megnyerte a WTA tornát. Az Associated Press a XX. század legjobb női teniszezőjének nevezte. 1988-ban olimpiai bajnok lett és mind a négy Grand Slam-tornát megnyerte. Ezt a teljesítményt az tiszteletére elnevezték Golden Slam-nek. Hat alkalommal megnyerte a Roland Garrost, hét alkalommal a Wimbledoni tenisz bajnokságot. Ő az egyetlen aki négyszer is meg tudta nyerni mind a négy Grand Slam-tornát. 1999-ben fejezte be pályafutását. 2001-ben ment hozzá André Agassihoz, gyermekeik: Jaden Gil és Jaz Elle. 2004-ben a teniszhírességek csarnokának tagja.

 

Simon Baker a Longines nagykövete!

Már gyermekkorában elsajátította az irodalom és a művészetek iránti fogékonyságát Simon Baker, ausztrál színész. Édesanyja angol tanárnő volt, édesapja művészként dolgozott. A középiskola után Sydney-be költözött és ott az egészségügyi főiskolán kezdett tanulni, de a filmipar hamarosan felfedezte. Először csak reklámokban szerepelt, majd videó klipekben, szappanoperákban majd filmekben. Fiatalon ismerkedett meg feleségével egy szappanopera forgatása közben, még huszonnégy éves kora előtt megszületett első gyermeke. A mentalista sikersorozatnak köszönhetően csillagot kapott a Hírességek Sétányán Hollywoodban.

 

 

Andre Agassi a Longines nagykövete!

Andre Kirk Agassi amerikai teniszező 1970-ben szüetett. A Teniszhírességek Csarnokának 2011 évtől kezdve lett tagja. Grand Slam-tornán egyesben nyolc alkalommal lett bajnok. Ő az egyike annak a hét teniszezőnek, akik mind a négy Grand Slam-tornát megnyerték. 17 ATP Masters Series tornát nyert. 1997 és 1999 között Brooke Shields volt a felesége. 2001-ben vette feleségül Steffi Grafot, két gyermekük született. Németországban, Las Vegasban, San Franciscóban, New Yorkban rendelkeznek lakással és egy tíz üléses magánrepülőgéppel is.

 

 

Kate Winslet a Longines nagykövete!

19 éves korában kapott Peter Jacksontól egy főszerepet a Mennyei teremtmények című filmben. A második filmjében nyújtott alakításáért Oscar-díjra és BAFTA-díjra is jelölték. Kenneth Branagh 1996-ban rendezett Hamlet című filmjében Ophilia szerepét játszotta. A következő évben a Titanic című filmben nyújtott alakításáért ismét Oscar-jelölést kapott. A harmadik Oscar-jelölést 2001-ben kapta, a legjobb női mellékszereplő kategóriában az Iris – Egy csodálatos női elme című filmben. 2003-ban az Egy makulátlan elme örök ragyogásában című filmért kapta a negyedik jelölést. Ötödik alkalommal is jelölték az Apró titkokban, majd A felolvasóért kapta a hatodik Oscar-jelölést, amiért meg is kapta a díjat 2009-ben. 2010-ben létrehozott egy nonprofit szervezetet, a Golden Hat Alapítványt, amely autizmussal élő gyermekeket támogat. A Longines 2015 óta támogatja a jótékonysági szervezetet.