Hírek

EGY IGAZI SHOWMAN, EGY IGAZI SPORTOLÓ, EGY IGAZI FILMSZTÁR!

Egy igazi showman, egy igazi sportoló, egy igazi filmsztár!

Egy igazi showman, egy igazi sportoló, egy igazi filmsztár!

Egy igazi showman, egy igazi sportoló, egy igazi filmsztár! Chris Hemsworth 1983-ban született, ausztrál színész akinek legismertebb szerepe a Thor című filmben nyújtott alakítása. Melbournben született, édesanyja tanárnő volt, édesapja pedig szociális tanácsadó. Szüleinek három fiúgyermeke szóletett, Chris a középső fiú. Két testvére Luke és Liam szintén a színészi pályát választották.

2002-ben egy kisebb televíziós sorozatban kezdte el színészi karrierjét. 2004 és 2007 között az Otthonunk című sorozatban nyújtott alakítást, amely munkájára sokan felfigyeltek. 2009-ben indult el filmes karrierje, a Star Trekben kapta meg első hollywoodi szerepét. 2010-ben már Sean Bean oldalán szerepelt A visszajáró című amerikai krimiben. Kenneth Branagh által rendezett Thor című filmben játszott főszerepet, majd a Bosszúállókban is megjelenik ennek a karakternek a megformálásával 2012-ben.

Elsa Pataky színésznőt vette feleségül 2010-ben, két évvel később, 2012-ben született meg első gyermekük, aki lány és a Rose nevet kapta. Két évvel később megszületett ikrek Tristan és Sasha, 2014 májusában.

Chris Hemsworth Hollywood legnépszerűbb színészei közé tartozik. Világhírnévre a Thor című filmben, a Marvel szurperprodukcióban nyújtott alakításával tett szert. A színész bájos és elegáns. 2013-ban mutatták be a Hajsza a győzelemért című filmet, amely Ron Howard rendező alkotása. Eredeti, angol címe: Rush. Ennek a filmnek a forgatásán találkozott első alkalommal a TAG Heuerrel és játszotta el a film főszerepét, James Hunt karakterét, aki híres Formula 1-es versenyző volt. A szenvedély hozta Christ a TAG Heuer nagyköveteinek családjához.

Chris nem csak egy igazi showman, de egy igazi sportoló is!

https://www.instagram.com/p/By0GTLFH0N4/

https://www.instagram.com/p/ByttV2mHTs3/