Hírek

5 érdekes hír a TAG Heuer világából

 

50 éves a TAG HEUER MONACO

A TAG Heuer Monaco kollekciója 50 éves, a világon az első kronográf volt, ami ismert a jellegzetes, négyszögletű alakjáról. 1969-ben vezették be a TAG Heuer Monaco, akkor még Heuer Monaco kollekciót, ami eredetileg több katórából állt. A Monaco Nagydíj egy Formula-1 verseny, amit minden évben megrendeznek 1929 óta. A világ egyik legjelentősebb és legrangosabb autóversenyének tekintik. Monaco utcáin elrendezett szűk pályán tartják a versenyt, a pályának sok éles sarka és jelentős magasságbeli változása van. A pályán több alagút is megtalálható, aminek köszönhetően a Formula-1 egyik legigényesebb pályájának tartják.

SENNA A TAG HEUER NAGYKÖVETE

1988-ban, 1990-ben és 1991-ben három Formula-1 világbajnokságot nyert meg, 41 Grand Prix győzelmet aratott és 65 pozíciót nyert. Tragikusan rövid karrierje 1994. május 1-jén ért véget, amikor 34 éves korában végzetes kimenetelű balesetet szenvedett. A Grand Prix-ben olyan rekordot állított fel, amelyet a mai napig senki sem tudott megdöntetni. A TAG Heuer Ayrton Senna különleges gyűjteményét egy lelkiállapot inspirálta, örökre úgy emlékezünk Sennara, aki egy célvonalra fókuszál, saját magát a korlátai fölé emeli, és egy intenzív nyomást gyakorol a gázpedálra…

HENRIK A KIRÁLY

1982. március 2-án született Henrik, aki egy professzionális jégkorong sportoló. Svédországból származik, a New York Rangersben játszik és a legtöbbet díjazott kapus. A New Yorki média és a New York Rangers rajongói KING HENRIK bevenevet adták kedvelt kapusuknak! Mielőtt a New York Rangershez csatlakozott volna, Svédországban játszott és az itt eltöltött évek alatt a legkíválóbb lett, három egymást követő szezonban Honken Trophy-t nyert és a Guldpucken illetve a Guldhjalmnen díjakat is megnyerte, amelyek a legrangosabb díjak Svédországban.

EGY IGAZI SPORTOLÓ, EGY IGAZI SHOWMAN, EGY IGAZI FILMSZTÁR

Egy igazi showman, egy igazi sportoló, egy igazi filmsztár! Chris Hemsworth 1983-ban született, ausztrál színész akinek legismertebb szerepe a Thor című filmben nyújtott alakítása. Melbournben született, édesanyja tanárnő volt, édesapja pedig szociális tanácsadó. Szüleinek három fiúgyermeke szóletett, Chris a középső fiú. Két testvére Luke és Liam szintén a színészi pályát választották.

TANULMÁNYOZZA A PÉNZÜGYI PIACOKAT ÉS MELLETTE EGY TRIANONI VERSENYEN IS CÉLBA ÉR…

Nem sok ember van, aki képes arra, hogy tanulmányozza a pénzügyi piacokat és mellette egy trianoni versenyen is célba ér! Josef Ajram egy olyan spanyol üzletember, aki több területen is szilárdan megállja a helyét! 2010 óra könyvei több mint 200 000 példányszámban keltek el a könyvpiacon. A sportbajnok testén fontos tetoválások tűnnek fel, több nemzetközi versenyen biztonyított kerékpározás és triatlon sportágakban. Jelszavai a kemény munka és az önképzés ez lehet a siker garanciája minden területen… Josef Ajram a Tag Heuer nagykövete!