Hírek

7 alkalommal Oscar-díjra jelölt színésznő az Instagramon

7 alkalommal Oscar-díjra jelölt színésznő az Instagramon  – Kate Winslet hivatalos Instagram oldala tele van olyan képekkel, amelyek megmutatják, hogy ő a Longines nagykövete. A világ egyik legismertebb és legkedveltebb színésznője Kate Winslet.

17 éves korában Peter Jackson filmjében debutált, nem sokkal később Oscar-díjra jelölték, majd a Titanic című filmben eljátszott Rose szerepének köszönhetően nemzetközi hírnévre tett szert, világsztár lett.

2010-ben egy HBO sorozatban, a Mildred Pierce című minisorozatban dolgozott. A sorozat 2011-ben egy Emmy-díjat és egy Screen Actors Guild-díjat, majd 2012-ben egy Golden Globe-díjat nyert, legjobb színésznő kategóriában.

Kate 2016-ban Golden Globe és BAFTA díjat is nyert, mint legjobb színésznő, a Steve Jobs mozifilmmel. Ennek a szerepnek a megformálásáért Kate Winsletet hetedik alkalommal jelölték Oscar-díjra.

A Golden Hat Alapítvány létrehozásával az autizmussal élő gyermekek számára hozott létre jótékony szervezetet. A Longines 2015-óta támogatja az alapítványt. A szervezet a nevét egy Thorsteinsson által írt versből kapta. A versben egy olyan varázslatos arany kalapról ír a költő, amely képes arra, hogy beszéljen a főhőséért, aki nem volt képes arra, hogy kommunikáljon. 2011-ben a Golden Hat alapítvány egy kozmetikai céggel társult, annak érdekében, hogy egy sminkgyűjteményt hozzanak létre, hogy a bevétel egy részét a szervezet javára fordítsák.

2013-ban II. Erzsébet királynő a brit birodalom legkíválóbb rendjének címét adományozta az Oscar-díjas színésznőnek.

2014-ben kapott csillagot a Hollywood Walk of Fame-on.

Kate Winslet a Longines nagykövete lett 2016 májusában.

View this post on Instagram

@longines

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

View this post on Instagram

#Longines #katewinslet

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

Ezen a képen együtt szerepel, az ugyancsak Longines nagykövet Simon Baker-el.