Hírek

5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban

5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban – a Longines márka  sikere az apró részletekben és egyedi megmunkálásukban rejlik, mely magabiztos üzleti eleganciát nyújt viselőjének. Ebben a cikkben összeszedtük, a legérdekesebb híreket a márkával kapcsolatban. Stefie Graf, aki üdvözölte a márkát Hamburgban, a márka nagykövete.

1. Stefie Graf üdözölte a Longines márkát 

Longines | 5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban

A Children for Tomorrow Stefanie Graf alapítványa, amit a német tenisz legenda 1998-ban alapított. Az alapítvány a Hamburg Eppendorf Egyetemi Klinikáján működik és ott segít a háború, üldözés és erőszak áldozatául esett gyermekeknek és családoknak.

Stefanie Graf úgy nyilatkozotott, hogy a Longines nagyvonalú támogatója volt az alapítványnak, ami nagyon kedves az ő szívének. Elmondta, hogy az alapítványa 20 éve szakosodott trauma-terápiára, amely terápia során a háború, a száműzetés és az erőszakot elszenvedett gyerekekről gondoskodik.

2. Longines és a lovas sportok

Longines | 5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban

A svájci órakészítő márka bemutatja a Longines Equestrian Pocket Watch Jockey 1978 órát, amely a márka lovas sportokhoz fűződő kapcsolatát és szenvedélyét jelképezi. A zsebóra 18 karátos aranyból készült, és a Longines által gyártott első kronográf modell másolata. Rendkívül limitált 20 darabos szériában készült, minden darab hátlapján egy zsoké és lovának gravírozása látható.

3. Új, sportos modellek

Longines | 5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban

A Longines és a quartz órák közötti kapcsolat múltja rengeteg fejlesztést rejt magában. 1954-ben az első quartz óra pontossági rekordot állított fel a Neuchâtel Observatory intézetben. Beilleszkedett a legendás Chronocinégines eszközbe, amellyel úttörővé vált az időmérés történelmében. Az atléták célvonalon történő áthaladásának filmszalagon történő pontos mérését, ezáltal megítélését tették lehetővé. 1969-ben a technológia fejlődése lehetővé tette, hogy a Longines bemutatassa az első karórákhoz tervezetett Ultra-Quartz szerkezetet. 1984-ben a cég nagy lépést tett a quartz calibre első Conquest V.H.P. karórába történő behelyezésével, amellyel akkoriban precíziós rekordot állított fel.

4. A Longines nagykövetei

Longines | 5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban

Tudod, hogy mi a közös Steffi Graf, Simon Baker, Andre Agassi és Kate Winslet között? Ők mind azon túl, hogy saját szakmájuknak jeles képviselői a Longines nagykövetei! Steffi Graf minden idők legnagyobb tenisz csillaga.  Simon Baker csillaga a Hírességek Hollywoodi Utcáján található. André Agassi a teniszhírességek csarnokának tagja. Kate Winslet pedig Oscar-díjas világhírű színésznő.

 

5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban – 5. Longines karórák

Longines | 5 érdekesség a Longines márkával kapcsolatban

A Longines modelljeinek sikere az apró részletekben és egyedi megmunkálásukban rejlik, mely magabiztos üzleti eleganciát nyújt viselőjének. A Longines tradicionális múltja egyet jelent a minőséggel és az időtlen eleganciával. Nem egy sima időmérő eszköz, hanem a hitelesség és kifinomultság megtestesítője.