Újdonságok

Megújul a Lonignes HydroConquest kollekciója | Longines HydroConquest

Longines a hagyományok és az elegancia és a teljesítmény szakértője

HydroConquest

HydroConquest – 1832 különleges év! Ettől az évtől kezdve gyártja egyedi óráit Saint-Imier székhelyen a Longines a hagyományok és az elegancia és a teljesítmény szakértője. Már több generáció által felhalmozott szakértelmét és tapasztalatát a Longines mint a világbajnokság hivatalos időmérője és a nemzetközi sportszövetségek partnere tartos kapcsolatot alakított ki a sport világával.

HydroConquest kollekció

A Longines, amely nagy szakértelemre tett szert a sport világában, bővíti HydroConquest kollekcióját. A Longines márka elkötelezett a műszaki kiválóság és a hagyományos elegancia mellett. Mindegyik termék, amelyet a márka bevezetett a piacon rendelkeznek ezekkel az értékekkel.

Az új HydroConquest modellek színes kerámia betéttel bővített előlappal rendelkeznek, amelyek ragyogást és modern stílust kölcsönöznek az elegáns, hagyományos eleganciával rendelkező karóráknak.

A vízi sportok lenyűgöző világa ihlette az új és kifinomult Longines karórákat.

A Longines új kollekciója megfelel azoknak, akik vonzódnak a nyílt tengerhez, de közben hűek szeretnének maradni a hagyományos svájci órák elegáns stílusához. A vízi sportok egyedi követelménye szerint a kollekció új darabjai a búvárórák hagyományainak is eleget tesznek. Háromszáz méteres vízállósága megkülönbözteti a piacon a többi karórától.

HydroConquest

A karcálló betét, amely megfelel a számlap színének egyaránt modern kialakítású, de megőrzi a Longines karóra sportos sziluettjét. A teljes karóra színvilága megfelel a számlapnak és a viselése is kényelmesebb. 41 és 43 mm modellek rendelhetőek.

A vízi sportok iránti szenvedélyes rajongók, a teljesítmény iránt elkötelezett emberek szívében az új kollekció biztosan hamarosan elfoglalja a megfelelő helyét, hiszen az új Longines óra a teljesítmény és az elegancia keveréke.