60 év után ismét Zürichi Formula E Grand Pix

A TAG Heuer által vezetett történelmi és futurisztikus eseményen az autós versenyzés hatvan évig tartó tilalma után visszatért Svájcba. A Zürichi Formula E Grand Pix eseményen történt a nagyszerű visszatérés. Svájcban egy új korszak kezdődött, a FIA Formula E bajnokságot Zürichben tartották Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója és Fathi Derder Nemzeti Tanácsos vezetésével.

A TAG Heuer a FIA Formula E bajnokság alapító partnere. A svájci közönséget meghódították a a csodálatos helyszínek, hiszen a Limmat-folyó mentén versenyeztek olyan versenyzők, mint Sébastian Buemi, Nelson Piquet vagy Edoardo Mortara. A versenyt Lucas Di Grassi nyerte.

A Formula E sokkal több mint egy egyszerű verseny. Igazi avantgárd sportnak számít. A design, a fejlett technológia és a környezetvédelemről való gondolkodás kombinációja.

Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója azt mondta, hogy nagy örömükre szolgál, hogy továbbra is partnerként és hivatalos időmérőként tartották meg a versenyt Svájcban. A saját és már partnerek erőfeszítéseiként sikerült elérni, hogy a versenyek visszatérhessenek svájci rendezvényekre.

A TAG Heuer büszke arra, hogy a legmagasabb szintű futurisztikus bajnokság során óráik számos versenyzőn megjelentek és a verseny hivatalos időmérő partnerei lehettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.