Legyőzni Verstappent?

Max Emilian Verstappen minden idők legfiatalabb debütálója és minden idők legfiatalabb futamgyőztese továbbá minden idők legfiatalabb dobogósa és a Formula-1 első és egyetlen holland nemzetiségű futamgyőztes pilótája, de most legyőzheted a Magyar Nagydíj hétvégéjén ha vásárolsz egy TAG Heuer karórát június 27. és július 20. között és regisztrálsz a játékba!

Verstappen autóversenyzői karrierje egy igazi villámsiker! Ő minden idők legfiatalabb debütálója és minden idők legfiatalabb futamgyőztese továbbá minden idők legfiatalabb dobogósa és a Formula-1 első és egyetlen holland nemzetiségű futamgyőztes pilótája, de most legyőzheted!

Max Emilian Verstappen 1997. szeptember 30-án született holland autóversenyző, jelenleg a Red Bull pilótája. Autóversenyzős családba született, hiszen édesapja egykori Formula-1-es pilóta Jos Verstappen, édesanyja korbban gokart versenyző Sophie Kumpen. Már gyerekkorában gokartozott 2014-ben a Formula-3-ban versenyzett. Minden idők legfiatalabb pilótájaként 2015-ben kezdett a Scuderia Toro Rosso Formula-1 csapatában, 2016-ban Danyil Kvjatot miután csalódást keltő teljesítményt produkált a hazai Formula-1-es futamon visszaküldték a Scuderia Toro Rosso-hoz, a helyét pedig Verstappen vette át, aki megnyerte a Barcelonában rendezett spanyol nagydíjat és ezzel minden idők legfiatalabb Formula-1-es dobogósa és futamgyőztese lett, első hollandként a sportág történetében.

Max egy fekete, titániumból készült zafírüveges Carrera órát visel, hogy tehetsége mellett stílusosan is közlekedjen és nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Mit kell tenned, hogy ha le szeretnéd győzni Verstappent?

Vásárolj egy TAG Heuer karórát június 27. és július 20. között!

Regisztrálj a játékba az óra szériaszámával, neveddel, telefonszámoddal és e-mail címeddel! (A szériaszámot a garanciakártyán találod, általában 3 betűből és 4 számból álló karaktersorozat alkotja.)

Érj körbe a pályán gyorsabban, mint Verstappen!

Fogadd az ellenfelek gratulációját!

Regisztrálj és mutasd meg, hogy mire vagy képes egy igazi bajnok ellen! A Te kezedben van a lehetőség, hogy megmérethesd magad Max Verstappen ellen a Magyar Nagydíj Hétvégéjén. A dicsőség mellett értékes TAG Heuer nyeremények is gazdát keresnek a játékban résztvevők között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.