TAG Heuer

TAG Heuer

Presztízs, teljesítmény, avantgárd technológia és abszolút megbízhatóság: ez a négy kulcsszó jellemzi a TAG Heuer filozófiáját már az 1860-as megalapítása óta. Edouard Heuer ugyanis ekkor hozta létre a vállalat első műhelyét a svájci St-Imierben. Azóta pedig a TAG Heuer töretlen lendülettel halad a XIX. században megfogalmazott irányvonalak mentén: merész és újító szellemben dobja piacra az idő elenyészően kicsi töredékeit is páratlan pontossággal mérő óráit, melyek a kiválóság és a teljesítmény gyöngyszemei.

TAG Heuer Heritage

TAG Heuer Heritage

Vintage órák, melyek sosem mennek ki a divatból.

Bővebben
Aquaracer

Aquaracer

Az Aquaracer robosztus és tekintélyt parancsoló vízálló darabjai erőt és magabiztosságot nyújtanak viselőjének. Megbízható óraszerkezetei a precizitás, és a szakértelem kombinációjával tökéletes egységet alkotnak.

Bővebben
Formula 1

Formula 1

A Formula 1 kollekció megjelenésében érződik a motorsportok világának energikus és dinamikus hangulata. Az aprólékos és precíz megmunkálásnak köszönhetően friss és teljesen egyedi minden egyes karóra formavilága.

Bővebben
Monaco

Monaco

A TAG Heuer Monaco órái az autósportok iránti szenvedélyt sugallják szokatlan kocka alakú szerkezetükkel és feltűnő árnyalatukkal. Karakteres modelljeiben a sport iránti rajongás és az elegancia párosul.

Bővebben
Link

Link

A TAG Heuer Link műremekei a kifinomult ízlésű és tudatos férfiak választása, akik a markáns vonalvezetést és az energikus kivitelezést részesítik előnyben.

Bővebben

Kapcsolódó hírek

Chrono magazin

Merüljön el a luxus órák páratlan világában, és szerezzen időtlen élményéket velünk. Töltse le legújabb katalógusainkat most.

Bővebben