Hírek

TAG HEUER karóra Alec Monopoly

Tag Heuer by Alec Monopoly

Alec Monopoly két
új TAG Heuer órán is megjelenik

Folytatván a híres utcai graffiti-művésszel történő együttműködést az avant-garde svájci óragyár két új modellt mutat be a Formula 1 és a Carrera kollekción belül.

La Chaux-de-Fonds, Svájc – 2018. november 30:

A TAG Heuer művészi „provokátora” Alec Monopoly ismét megjelent! A világhírű utcai graffiti-művész segítetségével a svájci óragyár két új modellt tervezett a Formula 1 és a Carrera kollekciók részeként.

TAG HEUER Alec Monopoly

Mivel Alec Monopoly személyazonossága ismeretlen (az arcának egy részét mindig eltakarja), munkái könnyen felismerhetőek a névrokon, apró és jóságos bankárnak köszönhetően. A karaktert különböző formákban és helyszíneken alkotja meg, beleértbe két új TAG Heuer órát, melyek immár elérhetővé váltak.

Eredeti és mozgalmas. Ezek a TAG Heuer Formula 1 és Carrera órák a Monopi nevű kis bankárt jelenítik meg, aki piros kendőt visel az arca előtt, és zöld pénzt dobál a számlapra. Az azonnal felismerhető Alec Monopoly aláírás a háttérben sárga, kék és piros színben látható. A 41 mm-es Formula 1 modell fekete gumi szíjjal érhető el. A sportos órán egyirányban forgó, rozsdamentes acél lünetta található, fekete PVD borítással, amelybe 60 perces skálát gravíroztak. Az óra merész fekete kialakítása tökéletes hátteret biztosít, és kiemeli a remek művészi munkát.

A Carrera modell esetén más szemszögből közelítették meg a kialakítást: a szembetűnő ALEC logó a zafír hátlapon helyezkedik el, amelyen keresztül látható az órában elhelyezkedő TAG Heuer Calibre Hauer 01 szerkezet. Ez a stílusos 43 mm-es kronográf csiszolt, rozsdamentes acél tokkal és szíjtartó fülekkel rendelkezik, H-alakú rozsdamentes szíjjal, váltakozó csiszolt és polírozott kidolgozással. A rögzített lünetta, az ikonikus tachymeter skálával, fekete kerámiából készült.

TAG Heuer és Alec Monopoly: művészi és avant-garde óragyártás

TAG HEUER karóra Alec Monopoly

A TAG Heuer és Alec Monopoly először 2016-ban találkozott, amikor a művészt a Miamiban megrendezett Kortárs Művészeti Héten a svájci óragyártás művészeti „provokátorának” kiáltották ki. Ezen alkalommal Alec Monopoly megjelölte a TAG Heuer Miamiban található butikját, majd egy évvel később a művészi munkája első alkalommal jelent meg egy különkiadású órán.

A TAG Heuer két új modellje e kreatív együttműködés kiterjesztése.
Az óragyártási tapasztalat és a kortárs művészet, illetve időtlen stílus kombinációjával ez a két TAG Heuer óra minden bizonnyal népszerű lesz az utcai graffiti művészet rajongói és az óraszakértők körében.

FORMULA 1 Kollekció a Tag Heuer weboldalán https://www.tagheuer.com/en/watches/tag-heuer-formula-1-watch

A TAGHEUER új órája  a Tag Heuer Boutique-ban és a WDL üzletében várárolható meg !

További TAG HEUER Kollekciók