Márkák

Tag Heuer

A TAG Heuer órákban egyszerre jelenik meg a tradíció, a tökéletesség, a megbízhatóság és a siker, ezért a teljesítmény megszállottjainak csuklójáról nem hiányozhat. TAG Heuer-t viselni egy életérzés, amely tökéletesen szimbolizálja a kemény munka eredményét. A márka egyet jelent a kihívással, amellyel minden komoly üzlet- embernek szembe kell néznie, hiszen a siker csak is fejlődéssel érhető el.

Kollekció
Longines

A Longines modelljeinek sikere az apró részletekben és egyedi megmunkálásukban rejlik, mely magabiztos üzleti eleganciát nyújt viselőjének. A Longines tradicionális múltja egyet jelent a minőséggel és az időtlen eleganciával. Nem egy sima időmérő eszköz, hanem a hitelesség és kifinomultság megtestesítője.

Kollekció
Frederique Constant

A Frederique Constant órákat a kiváló minőség, a differenciálás és a precizitás jellemzi mind a tervezésben, mind a gyártásban. A cég nem köt kompromisszumot, minden egyes apró részletben megjelenik a precizitás. Innovációt kínál, kreativitást és kivételes értékeket. Megjelenik a klasszikus és hagyományos vonal is a kollekcióban, egyediségük egyik kulcsa a díszcsomagolás. Korszakalkotó, friss szemléletét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2015-ben elsőként jelent meg okos órával a luxus órák piacán.

Kollekció
Mont Blanc

A Mont Blanc számára az előkelőség egy olyan attitűd, amely makulátlan minőségű, prémium kiegészítőkkel fejezhető csak ki. Termékkínálata a valódi úriembereknek készült, akik használati tárgyaikkal nap, mint nap kifejezhetik kiválóságukat. Egyedülálló, sportos luxust képvisel a piacon, amely új inspirációt nyújt a tervek megvalósításához.

Kollekció
Mido

A MIDO óra Svájcban született meg, 1918-ban Georges Schaeren alapította, a MIDO jelenleg a Le Locle városában található, a svájci Jura-hegység szívében. A MIDO név a spanyol “Yo mido” -ból származik, ami azt jelenti, hogy “mérem”.

Kollekció
Guess

„One world, one Brand”- A GUESS egy életstílust képvisel. A márka a minőség mellett odafigyel a részlet gazdag kidolgozásra, és kollekciójukra a merész formaiság és friss szemléletmód jellemző. A Guess elbűvöli azokat is akik, kacérok és csillogásra vágynak és tökéletes megjelenést nyújt azoknak is, akik a klasszikus és visszafogott vonalat képviselik.

Kollekció
Guess

A GUESS ékszerkollekciói forradalmasítják a páratlan látványt az elegancia és a modern vonalvezetés változatosságával. Merész és friss formavilágával viselőjüknek kifinomultságot és extravaganciát kölcsönöz a mindennapokban. Aprólékos kidolgozás, finom vonalak és csillogás minden mennyiségben. Ez varázsolja a lányokat szexi és magabiztos hölggyé.

Kollekció