Hírek

A TAG HEUER BEMUTATJA: A LUXUS CONNECTED ÓRÁK ÚJ GENERÁCIÓJA

Luxus Connected órák új generációja

LUXUS CONNECTED ÓRÁK ÚJ GENERÁCIÓJA.

A SVÁJCI LUXUS ÓRAKÉSZÍTŐ CÉG AZ ELEGANCIÁT ÉS A SZAKÉRTELMET ÚJ CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ ELEMEKKEL ÖTVÖZI!

 

Budapest, 2020. március 12. – A TAG Heuer 2015-ben úttörő volt a luxus connected órák világában. Azóta számos modellt mutatott be, többek között a Connected Modular Golf Edition órát 2019-ben.

A harmadik generációs Connected óra esetében a TAG Heuer olyan stílusbeli és technológiai újításokat vezetett be, amelyek tovább szilárdítják a márka vezető szerepét a luxus connected órák piacán.

Kifinomultság és elegancia

A TAG Heuer Connected óra egyedülállóan ötvözi a hagyományos órakészítésben gyökerező kronográfok által inspirált kifinomultságot és eleganciát a csúcstechnológiájú digitális élménnyel.

A sokoldalú karóra kiemeli a vásárlók egyedi életstílusát, köszönhetően a Google Wear operációs rendszerének és a TAG Heuer Sports alkalmazásnak. Ezek segítségével az óra részletesen elemzi, és egyben segíti a különböző szabadidős tevékenységeket, mint a golfozás, futás, biciklizés és fitnesz, az órába épített GPS-nek, a pulzusmonitornak és az egyéb érzékelőknek köszönhetően.

A karóra által nyújtott élmény a TAG Heuer újonnan fejlesztett mobil alkalmazásával még intenzívebb, amely nagymértékű személyre szabást tesz lehetővé, és széleskörű betekintést nyújt viselője teljesítményébe.

A TAG Heuer vezető stratégiai és digitális igazgatója, Frédéric Arnault vezeti másfél éve ezt a feltörekvő projektet. A közelmúltban így nyilatkozott:

„A TAG Heuer Connected óra tervezése és megalkotása során ugyanaz a szenvedély és részletgazdag kivitelezésre való törekvés vezérelt minket, mint a mechanikus órák esetében. A kivitelezés minősége minden munkánk során kiemelkedő, soha nem kötünk kompromisszumot az esztétikumban.

A Connected óra nemcsak gyönyörű, hanem rendkívül intenzív élményt nyújt, mivel a TAG Heuer teljes, a teljesítményt és a sportolást segítő digitális ökorendszerét magában foglalja.

A navigációs rendszer rendkívül kifinomult, így az óra a lehető legkönnyebben használható a mindennapokban és a különböző sporttevékenységek során egyaránt. A márka teljesen új arculatát mutatja be, és a jövőbeli fejlesztések korlátlan lehetőségét rejti magában.

Csapataink tehetségének köszönhetően az új Connected egy valódi márkaazonos termék, amely új utakat nyit a TAG Heuer számára.”

 

A mai naptól világszerte megrendelhető az új TAG Heuer Connected karóra. 2020. március 13., péntektől a Tag Heuer butikokban és egyes viszonteladóknál, illetve a www.tagheuer.com weboldalon keresztül megvásárolható.

 

 

Luxus Connected órák új generációja: TAG HEUER CONNECTED 

A 45 mm-es rozsdamentes acél vagy titán tok egyedi megjelenést kölcsönöz a karórának. A TAG Heuer kronográfoknál megismert nemes anyagok és kifinomult kidolgozás jellemzi, beleértve a fazettált szíjtartó füleket, a polírozott és szálcsiszolt egyéb elemeket, a beosztásokkal ellátott kerámia lünettát, az elforgatható koronát, amelyet két funkcionális nyomógomb egészít ki két oldalon, a csavaros hátlapot és az elegáns szíjat, amely pillangózárral felszerelt fekete gumi vagy acél változatban is elérhető.

A számlap rendkívül könnyen olvasható. A teljesen aktív, egyenletes OLED érintőképernyőt karcálló zafírkristály védi. Az akkumulátor élettartamának növelése érdekében a képernyő aktív és alvó mód között váltakozik, de mindig jelzi az időt. Az órához mágneses akkumulátortöltő és szállítótasak jár.

 

Készítsd el saját verziódat!

A képernyőn az óra viselője 4 különböző mechanikus vagy digitális TAG Heuer óra által inspirált számlap közül választhat, amelyeket tovább színesíthet egyedi stílusa és igényei alapján.

A márka órakészítési öröksége, szakértelme és időtálló stílus által inspirálva a számlapok között megtalálható az analóg kijelzésű kronográf 3 tetszőlegesen programozható segédszámlappal (Carrera 3C), egy digitális folyadékkristály utánzatú kijelző (Timekeeping), a márka karbonszálas hajszálrugójának hexagonális szén nanocső szerkezete előtti tisztelgés (Carbon), valamint az egyedülálló algoritmuson alapuló Orbital elnevezésű neuronhálózati animáció.

Egyedi preferenciák

Az óra különböző számlapjai és annak színei könnyedén megváltoztathatók. Beállíthatók az egyedi preferenciák, mint az egyes testmozgások, figyelmeztetések, időjárás és még számos más lehetőség. Mindezek a beállítások közvetlenül az órán vagy az új TAG Heuer mobil alkalmazáson keresztül is elvégezhetők.

A TAG Heuer Connected óra sokoldalúságát az egyedülálló cserélhető szíjak tovább növelik. Az óra viselője egy egyszerű csatolási mozdulattal egyedivé varázsolhatja a megjelenését. A tartós gumiból készült szíj piros varrásokkal díszített klasszikus fekete, perforált piros, narancssárga vagy khaki színben érhető el, amely kiegészíti a központi acél és fekete elemeket.

Connected életstílus 

A Google által fejlesztett Wear OS operációs rendszer segítségével a TAG Heuer Connected óra végigkíséri viselőjét a nap folyamán. Ehhez felbecsülhetetlen segítséget nyújt a Google Assistant és a Google Translate rendszer, amely a tok bal oldalán elhelyezkedő mikrofont használja.

Emellett elérhető az e-mail és üzenetértesítés, a Google Pay (az elfogadó üzletekben és országokban), a zenelejátszó, naptár, időjárás, térképek, és a Google Play-en keresztül egyéb lehetőségek is, amelyek iOS és Android rendszereken keresztül is hozzáférhetők.

A Google Wear OS és a Google Fit rendszer vezetője, Stacey Burr így nyilatkozott:

„A TAG Heuer az okosórák új szintjét hívta életre, amelyek a vásárló igényeit szem előtt tartva egyedülállóan személyre szabhatók.

Stratégiai partnerként a TAG Heuer és a Google Wear OS operációs rendszer előre mozdította ezt a területet, és innovatív „connected” élményt nyújt a felhasználók számára. Örömünkre szolgált az új TAG Heuer Connected órával kapcsolatos közös munka, amely megemelte a kategória minőségét és stílusát.”

Tettre készen

A TAG Heuer Connected óra minden tulajdonságát úgy választották meg, hogy azok fokozzák viselője elégedettségét – különösen a sporttevékenységek alkalmával.

A TAG Heuer Connected órát gondos szakértelemmel alkották, a képernyőt zafir védi. A tok választás szerint készülhet ultrakönnyű grade 2 titánból, fekete bevonattal. A szíj kialakítása megakadályozza az óra elfordulását a csuklón és kényelmet biztosít.

A tok 5 ATM-ig vízálló, alkalmas vízfelszínen történő tevékenységek végzésére, mint az úszás, vagy esőben történő futás. Az egész napra elegendő töltöttségű 430 mAh akkumulátort úgy optimalizálták, hogy egy órás, GPS felhasználásával történő sporttevékenység végzésére is alkalmas legyen, beleértve a zenelejátszást és a pulzusmérést.

Hosszabb sporttevékenységek

Hosszabb sporttevékenységek végzésére is van lehetőség, GPS használat, pulzusmérés, illetve zenehallgatás mellett az akkumulátor üzemideje 6 óra. Az akkumulátor 15°C és 45°C között 1,5 óra alatt teljesen feltölthető.

A tok fizikai tulajdonságait a sporttevékenység végzéséhez optimalizálták, így könnyebben és pontosabban lehet a szükséges parancsokat véghezvinni: a 2 és 4 óránál található nyomógombok segítségével egyetlen gombnyomásra megnyithatók bizonyos alkalmazások, akárcsak az indítás, a megállítás, az újrakezdés és a törlés funkciók. A gumiborítású korona elforgatása lehetővé teszi, hogy a kijelzőn módosíthassuk a különböző lehetőségeket, ami ideális az egyes tevékenységek alatti használatra.

A sporttevékenységek rögzítése maximális precizitással és pontossággal történik, köszönhetően az első osztályú érzékelőknek. Az érzékelők közé tartozik a csúcstechnológiájú gyantából készült, nem orvosi minősítésű pulzusmonitor, ami a tok hátlapján helyezkedik el. Ez az elégetett kalóriák megbízható monitorizálását teszi lehetővé, miközben a beépített GPS méri a viselője helyzetét a tevékenység során, amelyből különböző számításokat végezhet. Az órában iránytű, gyorsulásmérő és giroszkóp is található.

TAG Heuer élmény a karórában és a telefonon egyaránt

Az új TAG Heuer Sports applikáció a 2020-as kiadás kiemelkedő fejlesztése, amely többek között a golf, a futás, a biciklizés és a fitnesz során nyújthat segítséget.  A golfozással kapcsolatos 2019-es alkalmazáshoz hasonlóan mechanikus nyomógombok állnak rendelkezésre. Emellett minden egyéb sporttevékenységet elemző funkció újításnak számít.

Az óra viselője közvetlenül nyomon követheti a különböző tevékenységeket egyes mérések segítségével, mint a sebesség, iram, lépésszám, pulzus, illetve ezek Sports alkalmazáson keresztül történő közvetlen megjelenítése által.

A TAG Heuer Sports csempéken (Tiles) mindezek összefoglalva láthatók. Ezt követően a TAG Heuer mobilalkalmazásba lépve részletes elemzések láthatók az adott tevékenységgel kapcsolatban. Az adatok az Apple Health vagy Strava rendszerekkel könnyedén szinkronizálhatók.

 

TAG Heuer stopperóra alkalmazás

A márka időmérésben szerzett tapasztalata felé történő tiszteletadást szem előtt tartva az új modellben szintén megtalálható a TAG Heuer stopperóra alkalmazás, amely milliszekundumos pontossággal, nyomógombbal is működtethető, akárcsak az időmérő, az ébresztőóra és az egyedi elrendezéseket tartalmazó felület.

A 2019-ben bemutatott, a maga területén kiemelkedő golf alkalmazáshoz hasonlóan a TAG Heuer Connected órát és mobilalkalmazásokat teljes mértékben cégen belül tervezték, egyedülálló luxus digitális élményt nyújtva, amelyben minden apró részlet a márka értékeit és elhivatottságát emeli ki, illetve hangsúlyozza.

A cég digitális szakértőit Frédéric Arnault vezető stratégiai és digitális munkatárs koordinálja, a franciaországi Párizs és a svájci La Chaus-de-Fonds között, amellyel egyedülálló a luxus órakészítő márkák között, megerősítve a TAG Heuer Connected iránti elkötelezettséget, és megalapozva az avantgárd márka vezető szerepét.

Lépéselőnyben, mindig időben

A TAG Heuer Connected óra a piacon elérhető legmagasabb luxust képviseli, ötvözve a huszonegyedik századi technológia fejlesztéseit a márka híres órakészítési szakértelmével.

Aktív életvitelre kifejlesztve ez az okos óra tökéletes egyensúlyt képvisel a „connected” életstílust és mérési teljesítményt képviselő megbízhatóság és a TAG Heuer félreismerhetetlen identitása között – ideális az aktív életet szerető órarajongók számára.

Tulajdonságok és jellemzők:

TAG Heuer Connected óra

AZ ÓRA TOKJA

Három rozsdamentes acél tok

Rögzített kerámia lünetta (fekete és fém PVD)

Kifinomult, polírozott és szálcsiszolt kidolgozás

Titán (grade 2 osztály) tok teljesen fekete kivitelben (PVD)

Ultrakönnyű a sportos teljesítményhez

Luxus kronográf megjelenés (korona és nyomógombok)

Cserélhető perforált gumi szíj vagy acél szíj (kizárólag a rozsdamentes acél tok esetén)

TagHeuer Connencted

KIEGÉSZÍTŐK

Gyorsan cserélhető rendszer

Két anyagból álló gumi szíj

Dupla biztonsági zárral ellátott pillangózár

Gumi sportos szíjak

Acél szíj

TagHeuer Connected okosóra

 

HARDVER

Átmérő: 45 mm
Vastagság: 13,5 mm
Súly: Acél tok és gumi szíj: 108 g
Acél tok és acél szíj: 179 g
Titán tok és gumi szíj: 86 g
Vízállóság: 5 ATM
Akkumulátor: 430 mAh kapacitású, egész napos akkumulátor
Akkum. élettartama: Egész napos általános használat (20 óra, beleértve 1 órás sport
aktivitást),
6 órás sporthasználat (GPS, pulzusérzékelő és zenelejátszás mellett)
Töltési idő: 100% 1,5 óra alatt, 15°C és 45°C közötti hőmérsékleten
Érzékelők: Pulzusmérő, iránytű, gyorsulásmérő, giroszkóp, NFC, mikrofon
Processzor: Qualcomm Snapdragon Wear 3100
Csatlakozás: BT SMART, WiFi
GNSS: GPS, GLONASS, BeiDou, QZSS
Kijelző: OLED kijelző 1,39″ 454×454 pixel (326 ppi)
Navigáció: Érintőképernyő vagy korona vagy nyomógombok segítségével

• Felső gomb: Sports alkalmazás indítása
• Középső gomb/korona: Google navigáció
• Alsó gomb: stopperóra

 

OPERÁCIÓS RENDSZER

Operációs rendszer: Google Wear OS

A Google okosóra minden Wear OS rendszerhez tartozó elemhez hozzáférést biztosít a Google alkalmazásokon keresztül, beleértve a Google Play áruházban elérhető órastílusokat. Több információ az alábbi weboldalon található: https://wearos.google.com

A Google, Android, Google Play, Wear operációs rendszer a Google LLC védjegyei. A Google Wear operációs rendszer Android 6.0+ (kivéve Go edition) vagy iOS 10.0+ rendszereket használó telefonokkal kompatibilis. A támogatott alkalmazások országonként változhatnak.

A Google Assistant néhány nyelven és országban nem érhető el.

A Google Pay csak bizonyos országokban és egyes bankok esetén érhető el.

Luxus Connected órák új generációja- ÓRA FUNKCIÓK

Egyedi TAG Heuer alkalmazások

Az óra megjelenése

4 személyre szabható óra megjelenítés
Szerkeszthető és személyre szabható megjelenítés az órán és a mobiltelefonon egyaránt
A mobiltelefonra letölthetők az új TAG Heuer óra megjelenítések

Stopperóra alkalmazás


Személyre szabható sporttevékenységet rögzítő alkalmazás GPS-szel és pulzusszám érzékelővel
Sportok: golf, futás, biciklizés, fitnesz és egyebek
Mérési lehetőségek: távolság, időtartam, iram/sebesség, pulzusszám, kalória
Visszajelzés: haptikus visszacsatolás vibrálással, 3 másodperces visszaszámlálás, automatikus köridő mérés minden km/mérföld esetén, manuális köridő egy gombnyomására
A sport és wellness csempék a gyorsnézetben minden aktivitás esetén elérhetők heti/havi/éves bontásban

Egyéb TAG Heuer mikroalkalmazások

Stopperóra
Időzítő
Ébresztő

COMPANION OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁS

Egyedi TAG Heuer Companion alkalmazás iOS és Android rendszerekre

Óra megjelenése fül

Választható TAG Heuer óraszámlap megjelenítések
Szerkesztési és személyre szabási lehetőségek

Sport fül

Tevékenységekkel kapcsolatos adatok áttekintése, beleértve az interaktív térképet és grafikonokat (pulzusszám, iram/sebesség)
Előzmények lista, beleértve a golftevékenységet (csatlakozás a golf alkalmazáshoz)
Csatlakozás harmadik alkalmazásokhoz, mint a Strava és az Apple Health