Style Blog

GUESS ÉKSZERT KARÁCSONYRA? – SEGÍTÜNK!

Elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, a Karácsony! S ezzel együtt az ajándékvadászat is. A GUESS az idei ünnepi szezonra igaztán impozáns és változatos kollekciót rakott össze, melyben mindenki megtalálhatja a stílusához, személyiségéhez leginkább illő darabot.

Karizmatikus díváknak- G Solitaire

Központban a G logo! A szögletes görög designt kapott G betűt ezúttal fekete/burgundi  szín öleli körül a kör alakú aranyszín medálon. A kollekció fülbevalói mind formailag, mint részleteiben eltérnek a megszokottól, ugyanakkor hétköznapi és alkalmi viseletként is megállják a helyüket.

Örök romantikusoknak – That’s Amore

A megunhatatlan és ikonikus szív forma ezúttal domború kialakítást kapott , melyen ott díszeleg az egymásba fordított 4 G betű (4G logo). Apró szemezésű láncokra helyezték a medálokat a még kifinomultabb design elérése érdekében. Ezüst és arany színű változatban is elérhető.

Visszafogott eleganciát kedvelőknek – Round Harmony

Egyszerűen nagyszerű. Kristályokkal körülölelt kerek medál apró 4G logo gravírozásokkal. Szolid mégis részletgazdag kivitelezésével ezen kollekció egy kerek egészet alkot. Külön érdekesség, hogy ezúttal gyűrűk is kaphatóak hozzá. Arany és ezüst színben elérhető.

Csillogás szerelmeseinek- Fancy

Az idei szezon egyik legszemkápráztatóbb kollekciója. Nagyméretű, különleges csiszolású színes kristályok díszelegnek a medálokon és fülbevalókon. A tervezők célja a csillogás és ragyogás kihangsúlyozása volt. Vastagabb és vékonyabb változatú nyakláncokkal is elérhető. Külön említés érdemel rózsaszín változata, melynél a medál kristályköve pink és narancs átmenetben pompázik.