Újdonságok

VALENTIN-NAPI VÁLOGATÁS: 5 FREDERIQUE CONSTANT URAKNAK

Szent Bálint (Valentin) a szerelmesek védőszentje. A legenda szerint hite miatt börtönbe zárták, ahol börtönőre megvakult leányának visszaadta látását. Február 14-én kelt levelében így búcsúzik kedvesétől: Your Valentine – A Te Valentinod.

Küldjön Ön is egy szerelmes üzenetet és egy különleges ajándékot kedvesének idén februárban! A genfi székhelyű Frederique Constant kínálatából 5 férfi modellt választottunk ki, hogy kiemelt figyelmességgel lephesse meg párját a szerelmesek napja alkalmából.

FREDERIQUE CONSTANT CLASSICS INDEX AUTOMATIC

Referenciaszám: FC-303NN5B6

A csillogóan fényesre polírozott rozsdamentes acél tok 5 bar nyomásnak áll ellen, a számlapot domború zafírüveg védi. A nubuk kikészítésű kék borjúbőr szíjon alligátorbőr mintázatot és törtfehér varrást találunk.

Az FC-303 jelű mechanikus szerkezetet a kéz mozgása látja el a szükséges energiával. Az elérhető járástartalék 38 óra.

Eladási ár: 329.000.-

Bővebb információ: https://frederiqueconstant.com/products/copy-of-classics-index-automatic

FREDERIQUE CONSTANT CLASSIC QUARTZ CHRONOGRAPH

Referenciaszám: FC-292MG5B6B

A quartz szerkezetes órák kevesebb törődést igényelnek tulajdonosától. Ez a modell 54 hónapos elem élettartammal rendelkezik, vagyis hosszú időn keresztül fog működni és akkor sem áll meg, ha néhány napra az éjjeliszekrényünk tetején hagyjuk.

A guilloché technikával díszített számlapon ezüst színű rakott indexeket láthatunk. A stopper funkcióhoz külön 30 perces és 12 órás segédszámlap tartozik.

Eladási ár: 322.000.-

Bővebb információ: https://www.watchdeluxe.hu/frederique-constant-classic-fc-292mg5b6b/

FREDERIQUE CONSTANT HIGHLIFE HEART BEAT

Referenciaszám: FC-310N4NH6B

A modern, sportos megjelenésű Highlife széria jellemzője az integrált csat. Az óratok és a fémcsat találkozását, kapcsolódását úgy oldották meg, hogy formailag ne váljanak szét egymástól, összefüggő egészet alkossanak.

Egy új technológiának hála, a szíjakat könnyedén cserélhetjük akár otthon is. A dobozban egy ajándék gumiszíjat is találunk.

Eladási ár: 682.000.-

Bővebb információ: https://www.watchdeluxe.hu/frederique-constant-highlife-fc-310n4nh6b/

FREDERIQUE CONSTANT SLIMLINE MOONPHASE MANUFACTURE

Referenciaszám: FC-705S4S6

A Slimline modellcsaládba kifejezetten elegáns és lapos kialakítású időmérőket terveznek a Frederique Constant mérnökei. Ennek a manufaktúra óraszerkezettel szerelt Moonphase kiadásnak a szembetűnő jellegzetessége a holdfázis kijelzése 6 óránál.

A hátlapot magunk felé fordítva genfi csíkozású felületeket, hőhatással kékített csavarokat és szkeletált lengősúlyt csodálhatunk meg!

Eladási ár: 1.078.000.-

Bővebb információ: https://www.watchdeluxe.hu/frederique-constant-slimline-fc-705s4s6/

FREDERIQUE CONSTANT SLIMLINE HEART BEAT AUTOMATIC

Referenciaszám: FC-312V4S4

1994-ben a svájci Frederique Constant manufaktúra mutatta be Heart Beat néven rendkívüli megoldását, amely a számlap kör alakú megnyitásával láthatóvá tette a mechanikus óra szívének is nevezett billegőt.

A rozéarannyal bevont indexek, mutatók és óratok mellett az ezüstös számlap és az ing alatt is elférő magassága teszi ezt a modellt ideális választássá, amennyiben öltönyórát szeretnénk.

Eladási ár: 718.000_

Bővebb információ: https://www.watchdeluxe.hu/frederique-constant-heart-beat-fc-312v4s4/

Luczay Szabolcs