Újdonságok

A MONTBLANC TOVÁBBFEJLESZTETTE A PAPÍRT A TÖKÉLETES ÍRÁS ÉRDEKÉBEN

Amikor először érkezett hír a Montblanc új „Augmented Paper” (Továbbfejlesztett papír) fejlesztésről, az első felmerülő kérdés az volt, hogyan lehet egy olyan alapvető és nélkülözhetetlen dolgot fejleszteni, mint a papír. Talán eszünkbe jutott a kérdés, hogy miért? De amikor megpillantja az ízléses, egyenesen gyönyörű Montblanc bőr tokot, amiben az „Augmented Paper” található, és kinyitja, illetve kezébe veszi a tollat, majd elkezd írni, rájön, milyen nagy szükség volt ennek a terméknek a megalkotására.

Az „Augmented Paper” működése rendkívül egyszerű és „természetes”. Egy igazi Montblanc íróeszközt használva írhat egy igazi, mindennapi papírra. Maga a toll egy speciálisan kialakított verziója a Montblanc StarWalker golyóstollnak, ami írás közben kapcsolódik az olasz bőrrel bevont „Augmented Paper” alátéthez. Írjon vagy rajzoljon egy darab papírra, ami ezen a továbbfejlesztett alátéten található, vessen a papírra egy feljegyzést, vázoljon egy képet, vagy töltse ki az egész oldalt kézzel írott gondolatival. Ezután csak annyi a dolga, hogy megnyomja az alátéten a gombot, és amit alkotott az Bluetoothon keresztül az okostelefonján vagy táblagépén található Montblanc alkalmazás segítségével átmásolódik. Ezeket a feljegyzéseket a korábban a rendszerbe helyezett elemekkel szétválaszthatja és egyesítheti vagy exportálhatja őket az alábbi formátumokba: txt, pdf, jpg, png. A legnagyobb különlegesség az, hogy az alkalmazás be tudja scannelni, és át tudja alakítani a kézírását digitális szöveg karakterekké, amit Ön ezt követően exportálhat. Végül lehetősége van arra, hogy rákeressen a kézzel írott jegyzetében szavakra vagy mondatokra, és az eredmények azonnal megjelennek.

Az „Augmented Paper” egyszerűen használható és ideális kollaboratív munkához. Az alkalmazás „lépésről lépésre” megközelítése azt takarja, hogy könnyen „felépítheti” jegyzeteit az „Augmented Paper” eszközön található oldalt ábrázoló gomb használatával, ami az oldalakat az alkalmazás könyvtárába helyezi. Az alkalmazásban lehetősége van a jegyzetek tetszés szerinti szétválasztására és egyesítésére. Eközben az alkalmazás beépített magyarázó jegyezetei lehetővé teszik, hogy további kiegészítéseket és feljegyzéseket készítsen, bármilyen kreatív tevékenységet végez is. Az angol cikk írója számos találkozó alkalmával – a hetente esedékes legfontosabb szerkesztői és néhány egyéb hívás esetén – használta az eszközt, és tökéletesen illett a munkafolyamatába, illetve lehetővé tette, hogy a szerkesztőnek pdf formátumban elküldje a találkozón készült jegyzeteket.

Éld át Te is a Montblanc életérzést egy különleges toll társaságában. Keresd a hozzád illő modelt a Montblanc viszonteladói partnereinél.