Hírek

A RED BULL SZÁMÁRA A TAG HEUER BIZTOSÍTJA A TÖKÉLETES IDŐMÉRÉST

Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, illetve Christian Horner a Red Bull Racing csapatvezetője különösen büszkén jelentették be a közelmúltban, hogy a TAG Heuer a Red Bull Racing hivatalos időmérője, órája és partnere lesz.

A Red Bull Racing négyszeres dupla világbajnok, mivel 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is megnyerte a FIA Formula-1 konstruktorok és a pilóták világbajnoki címét is. A Red Bull Racing sporthoz és szórakoztatáshoz történő liberális hozzállása az, ami a TAG Heuer céget vonzotta, mivel ez tökéletesen illeszkedik az óramárka új marketing stratégiájához.

A csapat nevével történő közvetlen kapcsolatból eredő megjelenéseken (közlemények, rangsorolások, TV sugárzások és a verseny szezon ideje alatt a csapat folyamatos hagyományos márkaépítése) kívül, a TAG Heuer az ausztriai Spielbergben a Red Bull Ringben és Milton Keynes-ben a csapat székhelyén is látható lesz.

A Red Bull Racing és a TAG Heuer közötti partnerség egy újszerű, eltérő és innovatív módon jött létre. A Red Bull Racing egyesíti erejét a TAG Heuer céggel, hogy számos új média megjelenést hozzanak létre különösen a közösségi médiahálózatok és új platformok tekintetében.

Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke így nyilatkozott: „Egyedinek, különbözőnek és elsőnek lenni mindig is a személyes filozófiám része volt az elmúlt 40 éves munkásságom során a termék fejlesztésétől kezdve a marketingig és a partnerségekig. Ez ao legelső alkalom, hogy egy óramárka neve közvetlenül megjelenjen egy hivatalos F1-csapat nevében. A Formula-1 begyökerezett a TAG Heuer DNS-ébe, és a Red Bull Racing egy fiatal, dinamikus és irányított csapat, amely tökéletesen illeszkedik a marketing stratégiánkkal. A TAG Heuer számára kivételes láthatóságot fog biztosítani, és lehetővé teszi, hogy partnerségünket izgalmassá, eltérővé és innovatívvá tegyük. A mottónk #DontCrackUnderPressure (Ne törj meg a nyomás alatt!) a vezető irányelv minden tevékenységünk mögött, amit a Red Bull Racing csapat is támogat különösen ragályos szenvedélyességével.”

Christian Horner a Red Bull Racing csapatvezetője hozzátette: „A TAG Heuer és a Red Bull két kiváló márka, amelyekben megvan a versenyzés iránti szenvedély és vágy arra vonatkozóan, hogy eltérően végezzenek dolgokat, és ez az egyedülálló együttműködés további lehetőséget teremt erre. A TAG Heuer évek óta ikonikus márka a Formula-1 világában. Örömünkre szolgál, hogy a sporttal fennálló kapcsolatát velünk történő társulással folytatja. Az innovációval kapcsolatos közös értékeink és a tömegből történő kitűnésre irányuló vágyunk ezt az F1 legizgalmasabb kapcsolatává teszik.”
Végezetül a Red Bull Racing és a TAG Heuer közötti szövetség két a sport területén eltérő tapasztalatokkal rendelkező márkát hozott össze, de a jövőre nézve azonos filozófiával rendelkeznek.

Egyrészről a Red Bull Racing a F1 világába innovatív és szokatlan megközelítést vezet be. Daniel Ricciardo és Daniil Kvyat páros a rajthoz állók között az egyik legfiatalabb; mindkét pilóta a Red Bull Junior Driver programban szerepelt, ami folyamatosan a legtehetségesebb F1-versenyzőket képzi.

Ezzel szemben a 155 éves múlttal rendelkező svájci óragyártó cég öröksége és hagyományai állnak. Az örökség és genetika, amelyek közvetlenül kapcsolódtak az autósporthoz. Fontos kiemelni, hogy a TAG Heuer a legnagyszerűbb F1 csapatok közül néhánnyal, a legjobb pilótákkal és a leglegendásabb versenyekkel áll kapcsolatban, és támogatja azokat.

Ez a megállapodás 2016. január 1-től érvényes. Debütálása a szezonban az első Grand Prix alkalmával történt március 20-án az ausztráliai Melbourneben.