Hírek

A TAG HEUER A PERMIER LEAGUE HIVATALOS IDŐMÉRŐ PARTNERE

A TAG Heuer svájci óramárka büszkén jelentette be a közelmúltban, hogy a Premier League első hivatalos időmérője és hivatalos órája lesz.

A márka jelenleg a Német Bundesliga, az amerikai egyesült államokbeli MLS (Major Soccer League), a 2016-os Copa America (júniusban zajlott az Egyesült Államokban), a Kínai Szuperliga és az ausztráliai Nemzeti Futball Csapat hivatalos időmérője. Emellett a TAG Heuer a tekintélyes Angol Bajnokság partnerévé is vált.

Az új partnerséget a Premier League és a TAG Heuer között a közelmúltban egyidejűleg jelentették be Londonban, illetve Hong Kongban. Hong Kongban Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke a vedégek jelenlétében szimbolikusan megpecsételte egyezségüket Tom Greenwooddal, aki a Premier League-t képviselte és a Premier League legenda Peter Schmeichellel egy alpesi sajtból készült kerék előtt, ami Biver Úr saját svájci legelőjéről származik. A ceremóniára a Four Seasons Hotelben került sor, és világosan látszott, hogy az angol futball ugyanolyan népszerű Ázsiába, mint otthonában az Egyesült Királyságban.

Londonban Richard Masters a Premier League ügyvezetője, Rob Diver az egysült királyságbeli TAG Heuer ügyvezetője és Mike Riley a League játékvezetőinek képviselője ezzel egyidőben számos vendég, többek között Claudio Ranieri, jelenlétben a főváros szívében található Café Royalban szintén megkötötték egyezségüket.

Jean-Claude Biver a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke így nyilatkozott: „A Premier League bajnoksággal kötött partneri kapcsolatunk tovább erősíti a TAG Heuer futball világában betöltött szerepét. Nagyon büszkék és hálásak vagyunk ennek a kapcsolatnak, mivel ez fontos szerepet játszik a márka és a futball reklámozásában egyaránt Ázsiában és a világ többi részén.”

Richard Masters, a Premier League Ügyvezetője hozzátette: „Nagyon izgatottak vagyunk az új partnerség miatt, amit a TAG Heuer céggel kötöttünk, ami a Premier League első hivatalos időmérője és órája. A TAG Heuer cégnek fantasztikus tapasztalata van a különböző sportágakkal történő együttműködés területén, így tökéletes választás a Premier League számára. Jelenleg a Premier League legizgalmasabb évadai zajlanak, ami jó lehetőséget nyújtott a League számára az új partnerség kialakítására.”

A játékvezetők az új TAG Heuer Connected okosórát használják, amit a svájci márka az Intel és a Google Android Wear cégekkel közösen fejlesztett ki.

Végezetül a TAG Heuer logója a Premier League mérkőzések során 730 millió otthonban 185 országban lesz látható a közvetítések során világszerte. Természetesen a TAG Heuer név és a márka mottója, #DontCrackUnderPressure (Ne törj meg a nyomás alatt!), a Premier League összes digitális platformján megjelenik, beleértve a honlapot és a közösségi médiát.

A Premier League a világ sportéletének egyik legnépszerűbb versenye. Világszerte az angol futball rajongói minden héten figyelemmel követik a mérkőzéseket az Egyestült Királyságban, Európában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Dél-Amerikában: messzire eljut a Premier League bajnokságot övező közismertség és a hírverés.

A Premier League bajnokságot a játékosok szempontjából fizikálisan a legmegerőltetőbbnek tartják: a League minden évben augusztustól májusig tart 20 angol professzionális klub részvételével, akik 38 mérkőzésen találkoznak egymással, végül a győztes csapat megkapja a Premier League bajnoki címét. Ez olyan feszültséget és varázslatot generál, ami biztosítja, hogy a Premier League egy igazán magával ragadó sportesemény legyen.