Újdonságok

GUESS CONNECT – MODERN TECHNOLÓGIA DIVATOS KÖNTÖSBEN

Mivel egyre több ember támaszkodik egész nap a mobiljára, kezdve az Instagram „kedvelések” számolásától a napirend kezeléséig, a Guess egy olyan újítást mutat be, ami a lehető legstílusosabban könnyíti meg a mobiltelefonos életet. Ismerje meg a legutolsó divatnak megfelelő Guess Connect okosórát, amelyet biztosan viselni szeretne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Guess Connect a nagyra becsült Baselworld kiállításon debütált a Martian Watches céggel karöltve, amely díjnyertes a divatos női és férfi okosórák fejlesztésében. A legkeresettebb órák stílusjegyeit követve az új Guess Watch hangfelismerő funkcióval, illetve néhány nagyon egyedi bluetooth trükkel is rendelkezik, amely által Ön több feladat egyidjejű végrehajtásában is mesterré válhat.

A Guess Connect nemcsak hangvezérelt üzenetküldést, hívások indítását, fogadását, illetve találkozók rögzítését teszi lehetővé, hanem segítségével irányíthatja a zenelejátszást, illetve a kamerát, és nem utolsó sorban megtalálhatja telefonját (ami mindezek után a táskája mélyén rejtőzik).