Újdonságok

A LONGINES VARÁZSLATOS EQUESTRIAN KOLLEKCIÓJÁNAK LEGRAGYOGÓBB ÉKE: A BOUCLE MODELL

A Longines számtalanszor bizonyította már, hogy egyedi tervezésű karóráival képes meghódítani a hölgyek szívét. A lovas sportokat felidéző különleges dizájnjával az Equestian kollekció igazán vonzó megjelenést kapott. E kollekció kifejezetten nőknek tervezett Boucle modelljei elvarázsolja minden hölgy szívét.

A kimondottan kecses, 24×36 milliméteres méret és az ovális vonalvezetés a garancia arra, hogy viselője az est fénypontjába kerüljön. Több tükröződésmentességet biztosító réteggel, a zafír kristályüvegből készült óra üveg és a rozsdamentes acél tok különleges harmóniája azt üzeni: „Gyengéd és magabiztos, kiegyensúlyozott és határozott vagyok”.

A kifinomult és elegáns külső professzionális belsőt rejt. A svájci precíziós óragyártás kiemelkedő technikai megoldásait a Longines beépítette ebbe a szinte ékszerszámba vehető karórába is, mely még elemmerülés jelzőt is kapott, mindemellett 30 méteres mélységig vízálló.

Számodra is fontos a kifogástalan megjelenés és az egyedi stílus mellett, a tökéletes megbízhatóság? Ismerd meg a kollekció többi modelljét is és engedd, hogy elvarázsoljon a Lomgines elragadó, exkluzív világa.