Újdonságok

A KLASSZIKUS STÍLUSÚ ÓRAKÉSZÍTÉS LEGJAVA – LONGINES HERITAGE

Napjainkban a Longines élenjáró órakészítési technológiákkal ötvözi a legkiválóbb korábbi termékeinek eredeti szépségét. A Heritage modellek tiszteletadásként készültek azon újító szellem számára, amely a Longines tervezőit a társaság megalakulása óta inspirálta.

A márka termékei számos úttörőhöz kapcsolódtak a levegőben, földön és a víz alatt egyaránt. A Longines órák alappillére ezen a szakértelmen nyugszik, bemutatva a márka állandóságát, illetve a finomításokon és elegancián keresztül a történelem felé való folytonos megbecsülést.

A Heritage kollekció kivételes darabjai között minden kérdést kizáróan a leghíresebb a Lindbergh Hour Angle óra, amely a Charles Lindbergh amerikai pilóta számára 1931-ben készült karórának az új kiadása.

Emellett a kollekcióba tartozik a Longines Weems Second-Setting óra is, amellyel a Longines kifejezi tiszteletét a navigációs rendszer felfedezője, Philip van Horn Weems kapitány felé. A Heritage modellek legjobbjai között szerepel a Longines Twenty-Four Hours karóra is, amely új kiadása az 1950-ben kizárólag a Swissair pilóták számára készült óráknak.