Újdonságok

2017-ES ÚJDONSÁG – CLASSICS AUTOMATIC GMT: EGY ELEGÁNS FÉRFI UTAZÁSA

A világot járva a mai férfi mindig számíthat a Frederique Constant Classics Automatic GMT órájára, amellyel nyomon követheti utazásainak ütemezését, az üzleti találkozókat vagy a jól megérdemelt szabadidőt.

A világot járva
Napjainkban a határok csak a képzeletünkben léteznek. Felébredhetünk Genfben úgy, hogy a délelőtti meeting ugyanazon a napon Londonban lesz. Hogyan is lehetne jobban nyomon követni a napi kimerítő beosztásunkat, mint egy Frederique Constant Classics Automatic GMT óra viselésével.

Vigye magával az Otthont
Legyen akár egy reptéri váróban, egy üzleti találkozón vagy egy tengerparton a világ másik oldalán, a Classics Automatic GMT segítségével mindig rajta tarthatja szemét az otthonán. Mindig emlékezteti arra, hogy mi számít igazán. Az emberek azt mondják, hogy „ahol a szív, ott a haza”. A GMT órájával az „otthon” elkíséri Önt, bármerre járjon. A Frederique Constant Classics Automatic GMT autentikus órakészítési szakértelemnek köszönhetően klasszikus megjelenést biztosít.

Az elegáns ezüstszínű számlapon guilloche dekoráció látható, fekete nyomtatott római számokkal. Kövesse nyomon a dátumot, az otthoni és a helyi időt az időtlen Breguet stílusú mutatók segítségével. Az FC-350 automata szerkezetben egy beépített GMT modul található 38 órás járástartalékkal. A 42 mm-es tok rozsdamentes acél vagy rózsaarannyal futatott kivitelben is elérhető, a hátlap kialakítása pedig bepillantást enged a belső szerkezet működésébe. Az óra sötétbarna vagy fekete bőrből készült szíjjal kapható.

Elérhető luxus
Az elérhető luxus filozófiája átjárja ezt a kollekciót. A stílusos Classics Automatic GMT óra viselésével nincs akadálya, hogy utazzon a világban.
A Frederique Constant remekül kombinálja a klasszikus kivitelezést a svájci szaktudással és az elérhető luxussal. A végeredmény egy elegáns óra, amely ideális társ a mai rohanó férfiak utazásához, akik elérhető áron élvezik a tökéletes GMT óra szépségét és praktikusságát.