Egyéb

A Red Bull Cliff Diving World Series tiszta, lélegzetelállító és tele van izgalmas drámával!

Red Bull Cliff Diving World Series

Red Bull Cliff Diving World Series esemény tiszta, lélegzetelállító és tele van izgalmas drámával! 1976-ban Thaiföldön mutattak be egy italkészítményt, amely a Krating Daeng nevet viselte. A Krating Daeng magyarul nem jelent mást, mint vörös gaur.

A thai kamionsofőrök előszeretettel fogyasztottak egy olyan energiaitalt, aminek a Lipovitan volt a neve és a fő összetevője a taurin volt. A Lipovitan energiaital inspirálta a vörös gaur alkotóját. Az új energiaital sikeresen győzte meg befektetőit azzal az érvvel, hogy termékük fogyasztásával leküzdhető az jetlag.

A jetlag más szóval gyors időzóna-átlépésnek is lehet nevezni. Általában hosszabb nyugat-kelet irányú repülőutak során figyelhető meg ez a fiziológiai tünetegyüttes, amely során alvászavarok lépnek fel a cirkadián ritmus megváltozása miatt.

Red Bull GmbH

1984-ben megalapították a Red Bull GmbH-t, amely 1992-ben lépett a nemzetközi piacra, 1997-ben már az Egyesült Államokban, Kalifornia államban is jelen voltak. 2008-ban a Forbes magazinban a világ 250 leggazdagabb embere listájára is felkerült a Krating Daeng megalkotója.

Red Bull Cliff Diving World Series

Az Ultrechti Egyetemen végzett kutatások bebizonyították, hogy a Red Bull Energiaital fogyasztása csökkenti a sofőrök álmosságérzetét, fokozza a vezetési teljesítményt, az autópályán hosszú ideig történő vezetés esetén.

A Red Bull sportszponzorációs tevékenysége

A Red Bull kiemelet figyelmet fordít sportszponzorációs tevékenységére, támogatja a tehetséges, fiatal sportolókat. Támogatásaival hozzásegíti őket a céljaik eléréséhez, a Red Bull sportágtól függetlenül követi ezt a filozófiáját a sportolók támogatásában.

Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo és Danyiil Kvajt mind olyan fiatal sportolók, akik a Red Bull Junior program keretében teljesítettek.

Red Bull Cliff Diving World Series

A Red Bull Cliff Diving World Series akár 27 méter magasságból történő elrugaszkodás során akrobatikával kombinált szabadesés és sziklaugrás, buvárkodás a lényege. Ennek a hihetetlenül bonyolult és esztétikailag csodálatos teljesítménynek és merülésnek 2009 óta a Red Bull Cliff Diving World Series biztosít platformot.

Red Bull Cliff Diving World Series

A Red Bull Cliff Diving World Series tiszta, lélegzetelállító és tele van izgalmas drámával! Ahogyan az egyik Cliff Divers fogalmazott: „Meg kell találni azt a finom egyensúlyt, amikor még nem rontom el, hanem igazán jól ugrom…

A MIDO a Red Bull Cliff Diving Worls Series hivatalos szponzora! Ez a partnerség kiemeli a MIDO OCEAN STAR kollekcióját, ami a 75. évfordulóját ünnepli. A MIDO családhoz két neves Cliff Divers csatlakozott, a MIDO márka legújabb barátai a mexikói Jonathan Parades és Olaszország büszkesége Alessandro De Rose, akik az Ocean Star Diver 600-at viselik.

Red Bull Cliff Diving World Series