Egyéb

A legjobb férfi karóra márkák - GUESS

A legjobb férfi karóra márkák

A legjobb férfi karóra márkák

TAG Heuer

A legjobb férfi karóra márkák - TAG Heuer

A TAG Heuer megtestesíti az egyedi óragyártás hagyományainak elmúlt százötven évét és építeni kezdi az elkövetkező százötven évet. A TAG Heuer óráiban jelen van a tradíció, a tökéletesség, a megbízhatóság, a siker ezért a teljesítmény megszállottjai kezükön TAG Heuer karórát viselnek, hiszen magukban hordozzák az alapító Edouard Heuer és fiai, Jules-Edouard Heuer és Charles Auguste Heuer vállalkozó kedvét, innovatív személyiségét, szenvedélyüket és mély elkötelezettségüket a versenysportok iránt.

A legjobb férfi karóra márkák - TAG Heuer

A legjobb férfi karóra márkák - TAG Heuer

LONGINES

A legjobb férfi karóra márkák - Longines

A Longines óravállalatot 1832-ben alapították, a cég birtokában van a legrégebben regisztrált kereskedelmi logó. A Longines egyik igazgatója személyes jó barátja volt, az Atlanti-óceánt első alkalommal átrepülő Charles Lindbergh-nek. A mai napig is gyártja a cég azt az órát, amit az első transzatlanti utazásra a pilóta számára terveztek. 1899-ben az Északi-sarkra utazó Louis Amédée de Savoié felfedezővel együtt utazott a Longines, de az első modern kori olimpiai játékokat is támogatta. A Longines óráinak sikere, az apró részleteken, egyedi megmunkálásban található, megjelenésük üzleti eleganciát nyújt viselőinek.

MONT BLANC

A legjobb férfi karóra márkák - Mont Blanc

Makulátlan minőségű, prémium kiegészítőkkel fejezhető csak ki az az előkelőség, amit a Mont Blanc márka képvisel. 1906-ban kezdődött el a Mont Blanc márka története, az alapítók ekkor döntöttek úgy, hogy megalkotják a tökéletes töltőtollat. Egy hamburgi könyvkereskedő, egy bankár és egy mérnök tevékenykedett a cél elérésében és a siker nem váratott magára, 1909-ben elkészítették az első terméküket, amelynek neve Rouge Et Noir lett, a következő évben elkészült a Mont Blanc modelljük is, ami később a márka névadója lett.

A legjobb férfi karóra márkák - Mont Blanc

MIDO

 

A legjobb férfi karóra márkák - MIDO

A spanyol „YO MIDO” szó azt jelenti, hogy „mérem”. Ebből a spanyol szóból származik a MIDO név, ami a legmodernebb technikai újításokra, a kiváló minőségre és a minőségi alapanyagok felhasználásra alapozva egyedülálló márkanév lett. A svájci mechanikus óragyártás globális referenciaértéke lett a MIDO. A MIDO órák kifinomultak, időtálló minőségűek, a tartósságuk a divat és a múló trendeken túlmenőek. A vállalat filozófiája magában hordozza az esztétikát, a hitelességet és a funkcionalitást.

A legjobb férfi karóra márkák - MIDO

GUESS

A legjobb férfi karóra márkák - GUESS

A GUESS egy életstílus, a márka sikere a minőségben és a részletgazdag kidolgozásban rejlik. A GUESS márka modelljeit viselői számára tökéletes megjelenést biztosít. 1981-ben Los Angelesben alapított vállalkozás a Beverly Hillsen hatalmas sikert hozott az alapítóknak. A pár évvel később készült Hollywoodi siker produkció, a Vissza a jövőbe című film főszereplőjének Michael J. Fox-nak már saját, egyedi GUESS farmert készítettek a forgatásra. A márka olyan világsztárt tudott szerződtetni reklámfilmjének elkészítéséhez, mint Claudia Schiffer. A hatalmas siker magával hozta, hogy a márka olyan divatkiegészítőkkel is foglalkozni kezdett, mint óra, ékszer, parfüm, cipők.

SLAZENGER

A legjobb férfi karóra márkák - Slazenger

A Slazenger órákat mindennapi viselésre tervezték, a modellek tartósak és sportosak. A Slazenger márka elkötelezett a sport és a szabadidős tevékenységek irányába és ezt ki is fejezik a karóráikat kényelmesen lehet viselni sportolás közben is. Nagy tapasztalata van ebben a vállalatnak, hiszen 1902-ben társult a Wimbledon teniszbajnoksággal. Az 1881-ben alapított Slazenger márka a legrégebbi sportszponzor.