Egyéb

CARRERA INDY 500 KÜLÖNKIADÁS

A TAG HEUER KÉT KÜLÖN MODELLEL ÜNNEPLI AZ INDY 500 VERSENNYEL FENNÁLLÓ 15 ÉVES KAPCSOLATÁT

INDY 500

 

2004 óta a TAG Heuer, a svájci órakészítő cég az Indianapolisi 500 mérföldes autóverseny hivatalos időmérője. A TAG Heuer ennek tiszteletére egy világszerte elérhető Carrera és egy Formula 1 karórát alkotott.

La Chaux-de-Fonds, Svájc – 2019. április 12.: A 2019. május 26-án megrendezésre kerülő legendás Indy 500 autóverseny tiszteletére a TAG Heuer két sportos karórát mutat be, amelyeknek megalkotását az esemény ihlette.

Az idén az előző évekkel ellentétben az új modellek – a TAG Heuer Carrera – Indy 500 különkiadás és a TAG Heuer Formula 1 – Indy 500 különkiadás – nemzetközi szinten is elérhetőek, így az autóversenyzés szerelmesei világszerte kifejezhetik a sport és eme nagyszerű esemény iránti rajongásukat.

TAG Heuer Carrera – Indy 500 különkiadás

Az új TAG Heuer Carrera – Indy 500 különkiadás letisztultan mutatja be az avant-garde órakészítők autóversenyzés iránti szenvedélyét. A 41 mm-es Carrera karóra perforált fekete borjúbőr szíjjal és piros varrásokkal és betétekkel tökéletesen kapcsolódik az Indy 500 versenyhez.

Az Indy 500 logója a 6 óránál található mellékszámlapon látható. Az „Indy 500” feliratot pedig a piros kerámia lünettába gravírozták. A sportos kronográf fekete számlapját fehér mellékszámlapok egészítik ki.

3 óránál találtható a dátumablak, illetve fehér színnel a „Carrera” és a „Calibre 16” felirat, amely a belső mechanikus szerkezetet jelzi. A számláló peremén 12 és 3 óra között, a kronográf másodpercmutatóján, illetve a nyomógombon piros színek finom megjelenését láthatjuk.

Az óra speciális csomagolásban kerül forgalomba.

TAG Heuer Formula 1 – Indy 500 különkiadás

FORMULA 1 INDY 500 KÜLÖNKIADÁS

Az első Indy 500 karóra, amelyet a svájci órakészítő az Egyesült Államokon kívül hozott forgalomba a TAG Heuer 1 – Indy 500 különkiadás egy 43 mm-es kronográf, amely szoros összeköttetésben áll a nagy hagyományokkal rendelkező versennyel.

Az „Indy 500” felirat és a TAG Heuer pajzs, piros színben tűnik elő a fekete alumínium lünettán. A tekintet magával ragadó piros elemekkel, a fekete számlapon a másodperc skála „60”-as jelzése látható sportos piros lakkozással.

A kronográf másodperc mutatója szintén piros színű, csakúgy, mint a fehér mellékszámlap mutatói és a belső számlálón található számok. Az Indy 500 logó a 6 óránál lévő mellékszámlapon látható.

A TAG Heuer Formula 1 – Indy 500 különkiadás speciális csomagolásban kerül forgalomba.

Egy jelentőségteljes hátlap

Egy jelentőségteljes hátlap

Az egyik legrégebbi autóversenyként, illetve a híres „Triple Crown” részeként ismert Indy 500 egy 500 mérföldes verseny, amelyet az egyesült államokbeli Indianapolis Motor Speedway nevű versenypályáján rendeznek meg. A rendkívüli eseményen minden évben 300 000 néző vesz részt, amelynek köszönhetően ez a világ legjobban látogatott egész napos sportrendezvénye.

A versenypálya a „The Brickyard” nevet viseli, mivel 1909-ban 3,3 millió téglával burkolták le. Ez a tény látható mindkét speciális kiadású karóra hátlapján. A Carrera és a Formula 1 modellek rozsdamentes acél hátlapjába gravírozva téglákat mintázó háttéren látható az ikonikus Indy 500 logó, illetve az idei verseny dátuma.

A TAG Heuer és az autóversenyzés

Az Indy 500 különkiadást tartalmazó mindkét kollekció fontos részét képezi a TAG Heuer történetének, illetve a cég autóversenyzéshez fűződő viszonyának. A sporttal járó adrenalin és borzongás a svájci órakészítő cég örökségének része, mint a Carrera csoportot ihlető Carrera Panamericana verseny, a Formula 1, illetve az Aston Martin Red Bull versenycsapat.

Ezzel a két karórával a TAG Heuer megosztja a sport és az Indy 500 verseny iránti szenvedélyét a sebesség ördögeivel és az óra rajongóival világszerte.

 

CARRERA INDY 500 KÜLÖNKIADÁS
Referencia CV201AS.FC6429

CARRERA INDY 500 KÜLÖNKIADÁS

JELLEMZŐK

SZERKEZET: Automata Calibre 16, 30,4 mm átmérő, 25 jewels, óránként 28 800 rezgést végző szerkezet (4 Hz), 42 óra járástartalék

FUNKCIÓK: Dátum, órák, percek és másodpercek, kronográf funkciók másodperc törtrészének mérésére

TOK: 41 mm átmérő, rozsdamentes acél polírozott tok, fekete kerámia polírozott tachyméter rögzített lünetta, zafírkristály dupla tükrözésmentes kezeléssel, 100 m-ig (10 bar) vízálló, acél hátlap speciális „Indy 500” gravírozással

SZÁMLAP: Fekete opálos számlap, fehér perc és óraszámlálók, illetve másodperc jelzők, ródiummal bevont indexek, óra és percmutatók fehér SuperLuminova® bevonattal, piros lakkozott központi mutató

SZÍJ: Perforált fekete borjúbőr szíj piros varrással és betétekkel, rozsdamentes acél pillangózár

 

FORMULA 1 INDY 500 KÜLÖNKIADÁS
Referencia CAZ101V.BA0842

FORMULA 1 INDY 500 KÜLÖNKIADÁS

JELLEMZŐK

SZERKEZET: Quartz

FUNKCIÓK: Dátum, óra, perc és másodperc, kronográf funkciók

TOK: 43 mm átmérő, rozsdamentes acél csiszolt tok, fekete alumínium polírozott tachyméter rögzített lünetta, zafírkristály, 200 m-ig (20 bar) vízálló, acél hátlap speciális „Indy 500” gravírozással

SZÁMLAP: Fekete számlap, ezüst perc és óra számlálók, másodperc jelző, ródiummal futtatott indexek, óra- és percmutatók fehér SuperLuminova® bevonattal, piros lakozott központi mutató

SZÍJ: Rozsdamentes acél szíj és pillangózár