Hírek

A Montblanc története a közelmúltban

Montblanc – 2010

A Montblanc Villieret első fejlesztéseként 2010-ben a Montblanc bemutatta a Metamorphosis-t, amely egy új korszakot nyitott meg az órakészítésben. A Villiertet a Montblanc alapította, a hagyományos svájci óragyártás iránti tiszteletének jeléül. Az új modellt forradalmi tervezéssel és új és innovatív mechanizmusokkal tervezték. Több mint 50 különböző alkotóelemet tartalmaz, amelyek egymással tökéletes szinkronban mozognak.

Montblanc – 2011

2011-ben a Tourbillon Bi-Cylindrique lett az első karóra, amely két hengeres mérlegrugóval ellátott tourbillont tartalmaz.

Montblanc – 2012

2012-ben a Monblanc megnyitotta Pekingben a legnagyobb Montblanc butikot. Az 1800 négyzetméteres alapterületű, négy emeletes bolt lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a Montblanc egész világát megtapasztalják. Ugyanebben az évben Velencében, a bőrművészet történelmi hazájában a Montblanc megalapítja a Palletteria-t.

Montblanc – 2013

2013-ban a Montblanc a Villeret 1858-as kollekciójában megalkotta a legbonyolultabb időmérőt. A Montblanc folytatta az UNICEF oktatási programjának a támogatását. A legkiszolgáltatottabb gyermekekre öszpontosított, ami a Latin-Amerikai iskolákat, az Afrikai iskolákat és az Ázsiai kezdeményezéseket jelentette. 2009-ben indult “Signature of Good” kezdeményezés sikerére épülve 2013-ban 1,5 millió dollárra emelte aminek köszönhetően összesen több mint 5 millió dollárral támogatta a kezdeményezést a Montblanc.

Montblanc – 2014

A 2014-es évben a Mondblanc az ikonikus Meisterstück 90. évdordulóját ünnepelte. Ebben az évben Hugh Jackman és a tajvani színésznő Gwai Lun Mei, illetve a kétszeres olimpiai tollaslapda bajnok Lin Dan csatlakozott a Montblanc márkához.

Montblanc – 2015

2015-ben a Montblanc bemutatta a TimeWalker Urban Speed s-Sreap modellt, ami a TimeWalker időmérőt és egy rendkívül funkcionális e-Strap-ot ötvöz. Charlotte Casiraghi lovasbajnok, író és producer a márka nagykövete lett.

Kövesd Facebook oldalunkat:https://www.facebook.com/montblanc.magyarorszag/