Hírek

HENRIK LUNDQVIST A KIRÁLY!

1982. március 2-án született Henrik, aki egy professzionális jégkorong sportoló. Svédországból származik, a New York Rangersben játszik és a legtöbbet díjazott kapus. A New Yorki média és a New York Rangers rajongói KING HENRIK bevenevet adták kedvelt kapusuknak!

HENRIK LUNDQVIST A KIRÁLY – NEW YORK RANGERS ELŐTT

Mielőtt a New York Rangershez csatlakozott volna, Svédországban játszott és az itt eltöltött évek alatt a legkíválóbb lett, három egymást követő szezonban Honken Trophy-t nyert és a Guldpucken illetve a Guldhjalmnen díjakat is megnyerte, amelyek a legrangosabb díjak Svédországban.

https://www.instagram.com/p/BuP2mPVBPJj/

HENRIK LUNDQVIST A KIRÁLY! – A RANGERSNÉL

2013. december 4-én írt alá egy hét éves, 59,5 millió dolláros szerződést a Rangers-szel, aminek köszönhetően az NHL-ban a legmagasabban fizetett játékosa lett.

2014-ben alapította, ő és felesége Theresa a Henrik Lundqvist alapítványt, amely alapítvány érdeklődésének középpontjában a gyermekek egészsége és a családok egészsége és oktatása áll. Az alapítvány egy olyan támogató szervezet, amelynek New Yorkban, Svédországban és a Dominikai Köztársaságban is vannak partnerei.

A legjobban öltözött férfi

2004-ben Svédországban elnyerte a “legjobban öltözött” férfinak járó díjat és 2006-ban a People’s magazin a világ 100 legszebb embere közé is beválasztotta. 2008-ban a Page Six magazin a TOP 25 legjobban öltözött férfi közé választotta.

Több üzleti partnerrel közösen New Yorkban, a híres Tribeca területén üzemeltet éttermet.

Henrik áthatolhatatlan erődként és emberfeletti reflexekkel egy igazi rémálom azoknak a támadó játékosoknak, akik gólt szeretnének lőni abba a kapuba, amelyet Henrik véd.

Henrik Lundqvist A TAG HEUER nagykövete.

https://www.instagram.com/p/BtFmP5PBFMU/

 

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK: olimpiai bajnok, 2006-ban, második helyezett, 2014-ben, NHL All-Star 2009, 2011 és 2012-ben, Vezina Trophy 2012.