Style Blog

A TITOKZATOS ESERNYŐS EMBER

A TITOKZATOS ESERNYŐS EMBER

Titokzatos Esernyős Ember hajt végre különleges, bravúros mutatványokat Magyarország nevezetes helyszínein. A mutatványokat bemutató klip közül van, amelyik már az egymilliós nézettséget is elérte. Az Esernyős Emberről nem tudjuk, hogy kicsoda, csak azt, hogy négy éves kora óta edzi a testét. A magas pontokra történő felmászása után úgy készül róla felvétel, hogy egy nyitott esernyőt tart a kezében.

https://www.instagram.com/p/B2Y_LqVhzA1/

 

Az Esernyős Ember annál jobban érzi magát, minél magasabban van

Az Esernyős Ember elmondása szerint, annál jobban érzi magát, minél magasabb helyen van, minél inkább a peremen és minél nagyobb a tér alatta. A mászások minden egyes pillanatát élvezi, abszolút el tudja engedni magát a szédítő magasságokban és képes arra is, hogy gyönyörködjön a panorámában.

Az Esernyős Ember az óriáskeréken

Az Esernyős Ember már felmászott a Megyeri hídra, a Szabadság hídra, az Erzsébet téren megtalálható óriáskerékre, leugrott a vizes világbajnokság óriás műugró tornyáról, járt a Duna vízén.

A produkcióknak az a célja, hogy Magyarországot népszerűsítsék, bemutassák a legszebb és legmagasabb helyeket, a felvételekhez, az attrakciókhoz általában olyan helyszíneket választanak, amelyeken jól látható a város vagy a város nevezetességei.

View this post on Instagram

A titokzatos Esernyős Ember most a Sziget óriáskerekén bukkant fel! ! . . Köszönjük a támogatóinknak a segítséget! @myactioncam @midowatches @salomon @mienkaterep . . . #budapest #hungary #esernyosember #umbrellaman #wowhungary #drone #drones #dronestagram #dronephotography #droneoftheday #dronefly #photography #picoftheday #photooftheday #landscapephotography #travelphotography #aov #artofvisuals #artoftheday #visualsoflife #bevisuallyinspired #wanderlust #wanderout #sziget #szigetfestival #islandoffreedom #roamtheplanet #ourplanetdaily #way2ill #fatalframes ———- @budapest_hungary @ig_budapest @ig_hungary @ig_hun @thisisbudapest @wizzair @hiltonbudapest @intercontinental @droneoftheday @dronegear @djiglobal @djihungary @napidron @dronestagr.am @way2ill_ @somewheremagazine @lensculture @noicemag @streetphotographyinternational @streetphotography.life @natgeoyourshot

A post shared by Peter Kallo (@kallopeter) on

A Titokzatos Esernyős Ember művészeti vezetője

Kálló Péter, aki az események művészeti vezetője, elmondta a Tények című televíziós műsor riporterének, hogy az Esernyős Ember minden akciójához kérik a hatóságoktól a szükséges engedélyeket.

Az akciókra általában hajnalban kerül sor, ennek több oka is van, az egyik, hogy a fényviszonyok általában ebben a napszakban a legszebbek, a másik pedig, hogy az akrobatát ne lássák az emberek, így az Esernyős Ember személyazonossága titokban maradhat.

Ahogyan az a fenti videóban is jól látszik, a MIDO szponzorálja a Titokzatos Esernyős Embert. Az óriáskerék tetejére érve, MIDO órájára pillanat!