Hírek

Li Yifeng

Li Yifeng Kína nagy képernyős sztárja

Li Yifeng

Li Yifeng Kína nagy képernyős sztárja – Kína kedvenc színésze Li Yifeng Chengdu-ban született, Kínában 1987. május 4-én. Nagyon sok színész díj nyertese, a Kínai FORBES listán 2015-ben a kilencedik helyen végzett, a kínai hírességek között. A körülötte élők kockázatvállalónak és nagyon sok pozitív energiával rendelkező személyként jellemzik őt. Először a tinédzsereket bűvölte el a MY HERO című kínai televíziós tehetségkutatóban.

Ezután modell munkákat és vállalt és TV sorozatokban formált meg különböző szerepeket. 2013-ban a Legjobb Színésznek járó díjat kapta meg és még ugyanebben az évben megkapta a legértékesebb színész címet is, amelyet a Kereskedelmi Televíziók alapítottak.

Li Yifeng

Igazi aranyifjúvá vált Kínában és igazi példakép lett egy egész generáció számára. Ennek ellenére Li soha sem érezte úgy, hogy célba ért, mindig újabb és újabb kihívást keresett saját maga számára.

Online sorozatban játszott el egy szerepet, különleges ruha bemutatókon vett részt és a balett táncban is kipróbálta magát a Forever Young című előadásban.

A TAG Heuer családjához nagyon sok fiatal tehetség csatlakozott Li Yifeng is ennek a családnak a tagja. A TAG Heuer Shanghaji üzletének megnyitásakor Li jelen volt, mint a márka nagykövete. A TAG Heuer vezérigazgatója Jean-Claude Biver szerint Li figyelemre méltó hatással van azokra a fiatalokra, akik az 1990-es években születtek és sikere megmutatta ezeknek a fiataloknak a lendületét és lehetőségeit. Szerinte Li segíthet a márkának abban, hogy elérje abbeli célját, hogy eljusson ezekhez a fiatalokhoz Kínában.