Hírek

GUESS által szponzorált Gyulai Krisztián kiemelkedő nemzetközi sikert ért el!

GUESS által szponzorált Gyulai Krisztián kiemelkedő nemzetközi sikert ért el!

GUESS által szponzorált Gyulai Krisztián kiemelkedő nemzetközi sikert ért el! Gyulai Krisztián 1993-ban született Pécsen. Személyi edzőként és táplálkozási tanácsadóként dolgozik Budapesten. Számtalan eredménnyel büszkélkedhet, tíz alkalommal volt Fitness Magyar bajnok. Ő az első magyar sportoló, aki megnyerte Fitness kategóriában az Arnold Classic, 2016-ban Spanyolországban rendezett bajnokságát.

2016-ban az év fitness versenyzője volt, 2017-ben pedig megkapta az év karitatív sportolója címet. Gerincbetegek gyógytornáját is vezeti, hét lemezből álló torna DVD-t adott ki ízületi betegségekben szenvedők számára. 2018-as évben a Dunakanyar rádióban vezette a fitness rovatot.

 

GUESS által szponzorált Gyulai Krisztián kiemelkedő nemzetközi sikert ért el!

 

Mivel egyre több megkeresést kapott az ország különböző pontjain élő emberektől azzal kapcsolatban, hogy szeretnének változtatni az életmódjukon megalkotta a Gyulai Életmód Programot. Ennek a programnak a segítségével a fővárostól, Budapesttől távolabb élő emberek számára is segítséget tud nyújtani azzal kapcsolatban, hogy elérhessék a számukra ideális testalkatot.

Az idén novemberben rendezett Natural Olympián Las Vegasban 3. helyezést ért el. Ezzel az eredménnyel hivatalosan is profi atléta lett. Amerikai bírók előtt bizonyította rátermettségét és azt, hogy Magyarországgal számolni kell.

Gyulai Krisztián szponzorai között szerepel a GUESS WATCHES. A GUESS mindíg egy életstílust képvisel. A minőség mellett a gazdag részlet kidolgozására is odafigyel a márka, kollekciójukban a merész forma és a friss szemléletmód egyaránt jelenlévő érték. A GUESS elbűvöli azokat az embereket, akik csillogásra vágynak, tökéletes választás azok számára, akik a klasszikus vonalat képviselik.