Hírek

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete – Mats Julian Hummels a Borusila Dortmund hátvédje, a német válogatott tagja, világbajnok német labdarúgó. Az FC Bayern München ifjúsági akadémiáján nevelkedett, 2006-ban a klub szerződtette profi játékosként. 2008 januárjában igazolt a Dartmundhoz. Az első szezonban beverekedte magát a kezdőbe és hamar az egyik legjobb védőnek tartották Németországban és Európában is. A 2009-es labdarúgó Európa bajnokságon az Angol válogatott ellen 4-0-ra győztek.

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete

Őszinte és egyértelmű karakterként jelenik meg a kamerák előtt. Nyugodtan pózol. Olyan valaki, akit inkább a középpontba kell állítani, mint a háttérben szerepeltetni. A családja, barátai és a csoporttársai nagy szerepet játszottak abban, hogy akármekkora sikereket is ért el, mindig a földön maradt. Nekik ő mindig is Mats maradt, nem pedig a TV-ben szereplő híresség. A TAG Heuer a német Bundesliga hivatalos partnere és időmérője.

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete

Mats a 2014-es világkupán szerezte meg a nemzetközi sztár játékos rangot, és akkor már a Bundesliga legjobb védőjeként tartották számon. Egy igazi labdarúgó-virtuóz, aki méltó arra, hogy a TAG Heuer nagykövetei között szerepeljen.

Mats Hummels a TAG Heuer nagykövete

Az Észak-Rajna-Vesztfáliában született Bergisch Gladbach-ban. Apja Hermann Hummels, aki szintén hivatásos labdarúgó és sportmenedzser. Öccse, Jonas is futballista, de sérülések miatt feladta a pályát. Feleségével Cathy Fischerrel 2015-ben házasodtak össze. 2018-ban született gyermekük. Ő volt a második labdarúgó aki a fizetésének egy százalékát egy olyan szervezetnek adományozta, amely a fenntartható társadalmi fejlődés eszközeinek fejlesztését támogatja az egész világon.