Hírek

Megújul a Lonignes HydroConquest kollekciója | Longines HydroConquest

Megújul a Lonignes HydroConquest kollekciója

A Longines a sportok világában szerzett tapasztalatára építve ebben az évben kibővíti a HydroConquest kollekciót, újragondolt változatokat kínálva. A technikai tökéletességet a hagyományos eleganciával ötvözve ezen órák lünettájában egy színezett kerámia betét található. Csillogást és modern stílust kölcsönöz. Az új finomított modellek alkotását a vízi sportok csodálatos világa ihlette.

A Longines ikonikus HydroConquest kollekciója azon vásárlók igényét is kielégíti, akik elkötelezettek a tenger világa iránt, mindamellett hűek maradnak a svájci órakészítés eleganciájához. A HydroConquest órák megőrizték a klasszikus búváróra stílust, amelyet a sport egyedi igényei ihlettek. A kollekció egyedülálló jellemzői közé tartozik a 300 méterig tartó vízállóság, az egy irányban forgó lünetta. A lecsavarható korona és hátlap, a koronavédelem és a dupla biztonsági pillangózár szintén.

Megújul a Lonignes HydroConquest kollekciója | Longines HydroConquest

Az új HydroConquest modellek lünettájába egy magas technikai színvonalat képviselő, innovatív kerámiát építettek be. Ez az karcálló betét jól illeszkedik a számlap színéhez, összehangolja a kollekció modernizált kialakítását és sportos sziluettjét. A mutatók és az órajelző indexek Super-LumiNova® bevonattal rendelkeznek, amelyet jól kiemel az új szürke, fekete és kék napsugár mintázatú számlap éles kontrasztja. Ergonomikusabb és kényelmesebb. A szíj a számlaphoz illeszkedve új színekben érhető el, miközben a fém változat polírozott és csiszolt acél kidolgozásokat kombinál.

A modellek 41 és 43 mm-es méretben érhetőek el három mutatóval és egy naptárral. A kronográf modell 41 mm-es. A HydroConqueset kollekció új változatai el fogják foglalni méltó helyüket a vízi sportok szerelmesei között, akik a teljesítmény és az elegancia tökéletes összhangját keresik.