Hírek

Jane Richard a Longines nagykövete

Jane Richard a Longines nagykövete – Jane Richard 1983-ban született Svájcban. A lovakat mindig szerette, hobbiként tinédzser korában kezdett lovagolni.

A tinédzser Jane szenvedélye és hozzáállása meggyőzte a szüleit arról, hogy megvásárolják az első lovat, amely lehetővé tette számára, hogy ezzel a különleges sporttal ismerkedjen. Jane számára fordulópontot jelentett ez a pillanat, innentől kezdve minden idejét a lovaglásra fordította, a lovak váltak életének kulcsfontosságú részévé.

Jane Richard a Longines nagykövete

7 éve lovagolt Jane Richard a Longines nagykövete, amikor az első magas szintű versenyen elindulhatott juniorként

7 éve lovagolt, amikor az első magas szintű versenyen elindulhatott juniorként. Később férjével Olaszországba költöztek. Nagy nemzetközi versenyeken vett részt és ért el kiemelkedő eredményeket. Miután megszületett fiúk, Jane és férje átvette a La Madonnina vezetését, amely egy legendásan nagy hírű lovas klub.

2006 volt számára a nagy változás éve, amely évet az eddigi életének legjobb szezonjaként tartja számon. Három első helyet szerzett és négy dobogós helyet. Megnyerte az Uster CS, Sienne CSI-B, Siena CS-B Grand Prix versenyeket. A Kerzers CSIO-JY, a Neuendorf CSI-A, Koppenhága CSI-JY Grand Prix, Humlikon Swiss Final Team Trophy versenyeken állhatott a dobogóra. Ebben az évben költözött Olaszországba.

Vezetőként olyan hellyé alakították át a helyet, amely bármilyen szinten tartó lovas számára nyitva áll. 2003-óta a Longines Elegancia Nagykövete, amelynek köszönhetően több támogatást is megkapott.

2014-ben a Longines nagykövete, elnyerte a Longines Speed Challenge-t Los Angelesben megrendezett Longines Masters versenyen.