Hírek

A TAG Heuer nagykövete a színész és autóversenyző Patrick Dempsey

A TAG Heuer nagykövete a színész és autóversenyző Patrick Dempsey – Patrick Dempsey amerikai színész és autóversenyző, a Grace klinika című tévésorozatban ismerhette meg a világ, olyan mozifilmekben nyújtott alakítást, mint a Mindenütt nő, Császárok klubja, Saját szavak, Bűbáj, Boldogító talán, Valentin nap vagy a Transformers 3.

Lewistonban született 1966-ban, három testvére közül ő a legfiatalabb. Apja biztosítási ügynökként tevékenykedett, édesanyja iskolai titkárnőként. Patricket diszlexiásként diagnosztizálták, kikerült az iskolából még a diploma megszerzése előtt. Akkor a szórakoztatóipar iránt kezdett érdeklődni és zsonglőrködni tanult. Számos versenyen részt vett. Tizenöt éves korában szerepet kapott egy produkcióban, alig két évvel később jelentős szerepet kapott a Torch Song Trilogy című játékban.

A TAG Heuer nagykövete a színész és autóversenyző Patrick Dempsey

A sebesség iránti lelkesedése a filmkészítésen túl az autóverseny pályákig is elvezette. A színész szabadidejét az autóversenyzésnek szenteli. Versenyzett az Indianapolisi 500, a Daytoni 24 órás és a SCORE Baja 1000 versenyeken.

2009-ben Ferrari versenyautót vezetett és a kilencedik helyen végzett a Le Mans-i 24 órás versenyen, a Team Seattle elnevezésű csapatban. 2011-ben harmadik helyen végzett a Daytoni 25 órás autóversenyen. Híres sportautó gyűjteményéről is.

Patrick kész arra, hogy bármilyen kihívást elvállaljon és helytálljon.

A TAG Heuer nagykövetei között számos sportoló, szörfös, színész, pilóta szerepel. A márka olyan kivételes személyeket gyűjt maga köré, akik bármilyen körülmények között történelmet szeretnének írni, rekordot szeretnének dönteni. Patrick Dempsey a TAG Heuer nagykövete.