Hírek

Fiatal svájci csodagyerek csatlakozik a Longines családhoz

Fiatal svájci csodagyerek csatlakozik a Longines családhoz. A svájci óragyártó márka a Longines büszke arra, hogy a fiatal csodagyerek Bryan Balsiger csatlakozott a Longines családhoz, mint a márka barátja.

Bryan Svájcban egy lovas családban nőtt fel, ahol teljesen nyilvánvaló volt számára a pályaválasztás. Öt éves korában ült lovon első alkalommal. Miután a családjától valódi inspirációt kapott Bryan fejleszti a karrierjét még ma is, apja mellett, aki egyben az edzője is.

23 éves korában a lenyűgöző múlttal rendelkezett. 2017-ben a szlovákiai Samorinban megszerezte az európai bajnoki címet. 2018-ban Elite kategóriában debütált és győzelmet aratott a svájci bajnokságon.

Ugyanebben az évben a svájci csapattal részt vett a Longines FEI Jumping National CupTM döntőjében, amit Barcelonában rendeztek meg.

Fiatal svájci csodagyerek csatlakozik a Longines családhoz

Bryan kiváló eredményei lehetővé tették számára azt, hogy belépjen a TOP 100 legjobb lovasok közé a Longines ranglistájában. Bryan nagyon büszke arra, hogy csatlakozhatott a Longines családhoz. Megtiszteltetés számára, hogy azonosulhat azzal a márkával, ami a lovas sportok egyik fő szereplője és egyben egy emblematikus vállalata annak a régiónak, amelyben felnőtt.

A Longines szenvedélye a lovas sportok iránt régi időkre nyúlik vissza. 1869-ben amikor a márka kibocsájtotta első zsebóráját, a termék egy ló feje díszítette. A Longines 2013-ban a Féderation Equestre Internationalen top partnere és hivatalos időmérője lett. A márka elkötelezte magát a lovas sportok mellett, amelyhez tartozik a show jumping, a díjlovaglás, a kombinált versenyzés és a lóversenyek.