Hírek

Frederique Constant Vitality okosóra – hölgyeknek

Frederique Constant Vitality okosóra – „I am entitled to be vital.” – fejeződik be a Vitality bemutató videója, a Frederique Constant okosórája pedig elkíséri viselőjét a tengerparti futás, boksz edzés vagy éppen medencés buli alkalmával is.

A Frederique Constant negyedik generációs okosórája a svájci órakészítés hagyományait turbózza fel a legmodernebb technológiákkal. Az eredmény egy csajos kiegészítő, rejtett okosóra – és connected funkciókkal.

Frederique Constant Vitality okosóra

Frederique Constant Vitality okosóra – Az első svájci

2015-ben a Frederique Constant jelent meg a svájci óragyártók közül elsőként okosórával, mely a klasszikus analóg számlapot kombinálta quartz szerkezettel és okosóra modullal. Ezt követte egy évvel később a Notify, mely hívásértesítővel és üzenetek jelzésével is fel volt vértezve. 2018-tól elérhető a Classic Hybrid Manufacture, mechanikus (!) és okosóra szerkezettel egyazon óratokban.

Frederique Constant Vitality okosóra – Rejtett kijelző

Első ránézésre virágmintás klasszikus női órának tűnik, méltó folytatásaként a Frederique Constant manufaktúra hagyományainak. A jobb oldalon elhelyezkedő korona tetejére ültetett nyomógomb azonban egy számlap alatti kijelzőt aktivál.

A korábbi modellek megoldásait meghaladva, most már nem csupán a mutatók segítségével tud kommunikálni velünk az óra, hanem olvashatjuk sok egyéb mellett e-mail vagy Viber üzeneteinket. A kijelzőn nyomon tudjuk követni szívritmusunkat vagy éppen az aktuális időjárást.

Tölthető elem

Fejlesztés az előző generációk megoldásához képest, hogy a Vitality tölthető akkumulátorral rendelkezik. A töltöttségi szint leolvasható a kijelzőn. Egyetlen feltöltéssel akár 7 napig is használhatjuk, nyilvánvalóan az igénybevétel intenzitásának függvényében.

Pulzusmérő

Az óra hátoldalán – a töltő csatlakozóján kívül – a Philips Wearable Sensing pulzusmérője található. A zöld LED által kibocsátott villanások a bőrön áthatolva képesek a véráram mennyiségét detektálni, és ebből szívritmust számítani. Az eredmény BPM (ütés / perc) formátumban olvasható le.

Frederique Constant Smartwatch App

Az okosórához kapcsolható a Frederique Constant saját mobiltelefonos applikációja, iOS és Android operációs rendszeren egyaránt.

Modellválaszték

FC-286CD3B4

Rozéarannyal bevont rozsdamentes acél tok, 36 milliméter átmérő, vízállóság 50 méterig, zafírüveg, barna bőrszíj + ráadás gumiszíj a dobozban. Csokoládébarna számlap, kézzel rakott rozéarany bevonatú római számok, 8 darab igazi gyémánt.

FC-286ND3B4

Rozsdamentes acél tok, 36 milliméter átmérő, vízállóság 50 méterig, zafírüveg, kék bőrszíj + ráadás gumiszíj a dobozban. Tengerészkék számlap, ezüst színű indexek, kézzel polírozott mutatók., 8 darab igazi gyémánt.

FC-286BG3B2B

Rozsdamentes acél tok, 36 milliméter átmérő, vízállóság 50 méterig, zafírüveg. Acél és rozéarannyal bevont fémcsat + ráadás gumiszíj a dobozban. Pezsgőbézs számlap, rozéarannyal bevont római számok, kézzel polírozott mutatók.

FC-286N3B6B

Rozsdamentes acél tok, 36 milliméter átmérő, vízállóság 50 méterig, zafírüveg, rozsdamentes acél csat + ráadás gumiszíj a dobozban. Tengerészkék számlap, kézzel rakott ezüst színű indexek.