Hírek

TAG Heuer karórát visel a legendás milliárdos

TAG Heuer karórát visel a legendás milliárdos. A South China Morning Post gyűjtötte össze, hogy az infomációtechnológia területén híresé vált milliárdosok milyen karórákat viselnek. A Szilícium-völgy a helyszíne az IT ipar olyan csúcstechnológiák fejlesztésének, mint az integrált áramkörök, a mikroprocesszor vagy éppen a személyi számítógép. Az egész világon meghatározták ezek a felfedezések az ipar és a mindennapi életünk fejlődésének irányvonalát.

Egy 2008-ban készült tanulmány szerint New York és Washington után a Szilícium-völgy az Amerikai Egyesült Államok harmadik legnagyobb információs technológiai központja. A völgyben olyan innovátorok tűntek fel és lettek milliárdossá mint Bil Gates, Steve Jobs vagy éppen Mark Zuckerberg.

Elon Musk dél-afrikai származású üzletember nevéhez fűződik a Zip2, az X.com, a PayPal, a Tesla vagy a SpaceX. Köztudomású, hogy a milliárdos tudós és mérnök egy napja öt perces blokkok szerint van megtervezte. Mindegyik blokknak megvan a maga feladata, amit pontosan meg kell valósítani. Musk egyetlen percét sem vesztegeti el, híresen kemény főnök, vezető.

TAG Heuer karórát visel a legendás milliárdos

Lehet, hogy egy TAG Heuer karóra lesz, amely majd elkíséri az első embert a Mars bolygóra. Hiszen a márka már több alkalommal közel került az világűrhöz. A TAG Heuer a svájci óragyártó vállalat a SpaceX-el közösen alkotta meg 2012-ben a TAG Heuer Carrera Calibre 1887 SpaceX Chronographot. 2012-ben a svájci luxus óra gyártó a modell 50 éves évfordulóját ünnepelte ezzel a különleges, limitált kiadással.

TAG Heuer karórát viselt John Glenn is 1962-ben, az első amerikai űrhajós, aki az űrben megkerülte a Földet, a karját Heuer 2915A modellt viselve.

Válogasson online TAG Heuer karórát az órabirodalom kínálatából, mert itt a legnagyobb a választék.