Hírek

TAG HEUER és a J1

TAG HEUER és a J1 – A labdarúgás a legnépszerűbb sport a világon. A világon mindenhol labdarúgó csapatok felmennek a pályára és gólt lőnek a kapuba, a TAG Heuer pedig hivatalos időmérőként számszerűsíti a sporteredményeket. A luxus óragyártó és a futball világa között létrejött szövetség a precizitás, az erő és a szakértelem értékein alapul. A Felkelő Nap Országában, Japánban a fociláz nagyon nagy népszerűségnek örvend. Minden egyes új szezonban tömegek gyűlnek össze a stadionok lelátóin, hogy támogassák a J-League csapatát.

TAG HEUER és a J1 – TAG Heuer és a legjobb játékosok, a legnépszerűbb bajnokságok

A J1 League, amit röviden J1-nek nevezünk, nem más, mint a Japán Profi Labdarúgó Liga. Az ázsiai labdarúgó-bajnokságokon az egyik legsikeresebb liga. A japán labdarúgó-bajnokság rendszerében a J1 az első szint. A második szintet a J2 Liga képviseli. A J1 League 2017-től új, többlépcsős formátumot vezetett be. Ettől az évtől kezdve a legtöbb pontot összegyűjtő csapatot nevezik és a szezon végén nem lesz bajnoki szakasz. A legvégső helyezett pedig a J2 Ligába kerül.

A TAG Heuer növelte portfólióját a japán bajnoksággal. A J. League legjobb partnere lett, a 2016-os szezontól kezdve minden mérkőzésen nagyon erős volt a márka jelenléte. A TAG Heuer jelentős kereskedelmi jelenlétnek örvend a nemzetközi labdarúgás terén. Európában hivatalos időmérője a Bundesligának. Ázsiai terjeszkedése során az Ázsiai Labdarúgó Szövetséggel az AFC-vel állapodott meg, hogy rendezvényeiknek hivatalos megfigyelője és időmérője legyen.

A J. League partnereként a TAG Heuer tovább erősíti pozícióját a labdarúgásban a japán klublabdarúgás „TOP PARTNER”-ként.

Válogasson online TAG Heuer karórát az órabirodalom kínálatából, mert itt a legnagyobb a választék.