Hírek

Zhao Liying a Longines családhoz csatlakozott

Zhao Liying a Longines családhoz csatlakozott – Szép megjelenésével és csodálatra méltó szakmai színészi képességeivel hamar belopta magát a közönség szívébe. Zhaó Liying fiatal kora ellenére lenyűgöző, hosszú listát tud felmutatni sikereiről. A Nanyue King című történelmi sorozatban debütált 2006-ban, és olyan nagy sikerű és népszerű sorozatokban szerepelt, mint a „New My Fair Princess”, a „Legend of Lu Zhen”, a „Hua Qiangu”, a „The Legend of Chusen 2”, vagy a „Princess Agents”. A rendkívüli tehetséggel rendelkező színésznő a széles vásznú képernyőre is betört.

Zhao Liying a Longines családhoz csatlakozott

A színésznő egy faluban született

A kínai színésznő Langfangban, Hebeiben született. Egy középiskolai szakképző iskolában végzett a Langfang School of Electronic Information Engineering szakon. Erről az időszakról a színésznő később úgy nyilatkozott, hogy faluban született, ami megerősítette az alkatát és határozott és kitartó személyiséget adott neki. Így a kitartás és az állhatatosság és a nyugalom és a stabilitás segíti őt választott szakmájában. Ezen tapasztalatok és az erős szíve tették azzá őt, amivé ma lett.

2016-ban őt nevezték ki Hebei turisztikai nagykövetének. Ebben az évben lett a Yi Xia Technology alelnöke. 2017-ben a pekingi Madame Tussauds bemutatta viaszfiguráját és ez az év azért is emlékezetes lesz a sikeres színésznőnek, mert a Dior kínai márkanagykövetévé nevezték ki.

A színésznő és a Longines

Zhao Liying a Longines családhoz csatlakozott. Egyre több magazin címlapján szerepel, amely megadja számára a divatikon státuszát is. Eleganciája miatt a Longines is felfigyelt a fiatal tehetségre, aki a márka 185 éves évfordulóján csatlakozott a márka családjához.