Hírek

TAG Heuer karórákat viseltek a magyar mozi sztárjai!

TAG Heuer karórákTAG Heuer karórákat viseltek a magyar mozi sztárjai! – A Pesti Balhé című egész estés magyar mozifilm a Másnaposok szellemében készült, de igazi magyar ízekkel, kíváló magyar színészekkel.

A magyar vígjáték a 2020-as nyári moziszezon igazi befutója.

A film középpontjában egy olyan banda áll, akik gyermekkoruk óta jól ismerik egymást.

A Mészáros Béla által alakított Marcellen kívül, aki igazán gazdag, ám boldogságát meg nem találó mérnökember lett, a többiek ugyanolyan tréfacsinálók mint gyerekkorukban voltak.

TAG Heuer karórák – Szakmai kiválóságok TAG Heuer karórát viselnek

Szabó Simon

Szabó Simon magyar színművészről és rendezőről a Wikipédia azt írja, hogy a testalkatából és orgánumából fakadóan, általában olyan szerepekben látható, amelyekben modortalan, az erkölcsi szabályoktól kevésbé korlátozott személyeket alakít.

Szabó Simont a magyar mozi kedvelői láthatták a Mosztva tér című filmben, amelyben Rojált alkaítja.

A Megdönteni Hajnal Tímeát című filmben, amelyben Bögőcs Ferencet, Tóth János című filmben Angyal Leventét játszotta a színművész.

Híres szerepei között található Endrődy Krisztián, amelyet a Drága örökösök című filmben alakított.

Elek Ferenc

Elek Ferenc tizenévesként tűnt fel a Szomszédok című sorozatban, azóta sokat foglalkoztatott filmszínész, a Jászai Mari-díjas színművész a Budapesti Katona József Színház tagja. 2010-ben a Filmszemlén átvehette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat.

Petrik Andrea

Petrik Andrea 2005 és 2009 között tanult a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, 2009-től a Radnóti Miklós Színház tagja, ahol a következő évben az évad legjobb színésznőjének választotta a társulat. A Kincsem című filmben Klaara von Oettingent alakítja.

Mészáros Béla

Mészáros Béla a Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése után a Katona József Színházban kapott szerződést.

2010-ben Máthé Erzsi-díjat kapott. Híres szerepei között említhetjük a Mintaapák ban nyújtott alakítását, amelyben Miki karakterét formálta meg. Hajdú Gerőként láthattuk a Seveled című produkcióban.

Inotay Ákos

Inotay Ákos aki tagja volt a Merlin Színház és a Vígszínház társulatának is, első filmes szerepét a Nincs mese című szatírában kapta, amelynek társforgatókönyvírója is volt.

Jászberényi Gábor

Jászberényi Gábor színművész a független színházak és a független alkotóművészek körében jól ismert, hiszen 2019-ben megkapta az első Vallai-díjat.

A csapat egyik tagjának az az ötlete támadt, hogy egy fura festményt csempésszenek be az évszázad műkincs-árverésére. A terv kivitelezésére a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor által alakított profi bűnöző karakterének bevonsával nyílik lehetőség.

REVICZKY GÁBOR, KOSSUTH- ÉS JÁSZAI MARI DÍJAS

Reviczky Gábor 1968 és 1969 között a Nemzeti Színház Stúdiójában tanult, 1973-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, ahol Kazimir Károly osztályában tanult.

HEGEDŰS D. GÉZA, KOSSUTH- ÉS JÁSZAI MARI-DÍJAS SZÍNMŰVÉSZ, RENDEZŐ ÉS EGYETEMI DOCENS, ÉRDEMES ÉS KIVÁLÓ MŰVÉSZ, A HALLHATATLANOK TÁRSULATÁNAK ÖRÖKÖS TAGJA

A gazdag galériatulajdonost Hegedűs D. Géza alakítja. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező és egyetemi docens, érdemes és kiváló művész, a Hallhatatlanok Társulatának örökös tagja.

1975-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Várkonyi Zoltán már egyetemi évei alatt szerződtette a Vígszínházba, amelynek azóta is tagja.

1987 óta tanít a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

Egy interjúban elmondta, hogy nagyon szereti a képzőművészetet.

Gyakran álmodja azt, hogy a saját képeinek kiállításán sétál, mára a képzőművészet lett az a művészeti ág, amelyik a legtöbb boldogságot adja számára, mint művészetet befogadó ember.

A TAG Heuer márka elkötelezett a szakmai kiválóságok mellett, a magyar mozi sztárjai a forgatáson TAG Heuer karórákat viseltek.