Hírek

Longines Balve Optimum – A jövőnek eredete van

Longines Balve Optimum – A Longines Balve Optimum 2020 hivatalos partnere és időmérőjeként büszke arra, hogy az esemény címadó partnereként vehetett részt a márka. A lovas versenyt 1948-tól minden nyáron megrendezik a német Balve városában. 1948. június 20-án Balve-ban rendezték meg az első lovas tornát, a német valutareform napján.

A Wocklum kastély közelében alakították ki a verseny helyszínét. A hagyománnyá vált rendezvényen már az ötvenes években több mint tizenkétezer néző vett részt. 1972-ban pedig már olimipiai szemlét is tartottak itt. A mai napig összesen hét olimpiai selejtezőt, kilenc német bajnokságot és több világbajnoksági selejtezőt tartottak itt.

Longines Balve Optimum

Ha egy versenyző elmondhatja magáról, hogy itt, ezen a versenyen győzött, akkor az nagymértékben hozzásegíti őt a világhírnévhez, hiszen a “Balve-i Nagydíj” nyerteseinek listája olyan a lovassportok ismerői között, mintha a “ki kicsoda” a nemzetközi topsztárok kiadványát vennénk kezünkbe.

Hans Günther Winkler, Hermann Schridde, Harry Boldt, Rodrigo Pessoa, Ludger Beerbaum mind elmondhatják magukról, hogy “Aranyat” nyertek Balve-ban.

Elmondható tehát az eseményről, hogy Európa egyik leghagyományosabb versenye idén pedig a nagydíjat Isabell Werh 90,825% teljesítménnyel nyerte meg, a második helyen Bredow Werndl 89,35% került.

Az esemény mottója: A JÖVŐNEK EREDETE VAN!

A Longines számára a Longines Balve Optimum 2020 egy igazán jó lehetőség volt arra, hogy hivatalos óráját megmutassa, a The Longines Master Collection modelljét. Az új modell kifinomult esztétikával rendelkezik és az időmérőbe egy holdfázis jelzőt is beépítettek.

A Longines új modellje egyensúlyt teremt a műszaki kiválóság és a klasszikus elegancia között.