Hírek

AZ ÚJ TAG HEUER CARRERA KOLLEKCIÓ AZ EREDETI VERSENY KRONOGRÁFOT EDDIG NEM LÁTOTT LUXUS SZÍNVONALRA EMELI NÉGY ELEGÁNS MODELLEN KERESZTÜL

AZ ÚJ TAG HEUER CARRERA KOLLEKCIÓ – AZ ÚJ TAG HEUER CARRERA KRONOGRÁF MODELLEK TÖKÉLETES EGYENSÚLYT KÉPVISELNEK A MODERN ÓRAKÉSZÍTÉSI TECHNOLÓGIA ÉS A PÁRATLAN KIFINOMULTSÁG KÖZÖTT A LEGKORSZERŰBB FEJLESZTÉSEK ALKALMAZÁSA MELLETT.

AZ ÚJ TAG HEUER CARRERA KOLLEKCIÓ – La Chaux-de-Fonds, Svájc – 2020. szeptember 16.: A márka 160. évfordulójának tiszteletére a TAG Heuer Carrera kollekció új modelljeit mutatják be. Az ikonikus kronográf a történelmi modellek elegáns kialakítását modern stílusjegyekkel ötvözi. A négy kronográf kifinomult és modern megjelenését az a letisztult stílus inspirálta, amely az ikonikus TAG Heuer Carrerat híressé tette.

Kortárs elegancia, amelyet az eredeti TAG Heuer Carrera ihletett

A új TAG Heuer Carrera modellek kifinomultságát a rozsdamentes acél lünetta adja, amelyet tachymeter skála nélkül terveztek annak érdekében, hogy megőrizzék az összhangot a felejthetetlen ezüst számlapú Heuer Carreraval, amelyet eredetileg 1963-ban adtak ki.

Ez a 42 mm-es karóra két nyomógombbal és segédszámlapokkal megőrizte a kronográf funkcionalitását. Opálos fekete vagy sunray csiszolt kék, antracit és ezüst színben érhető el. A számlapon 3 és 9 óránál “azurage” segédszámlapok, 6 óránál egy másodpercszámláló található a dátumablak fölött. Az időtlen TAG Heuer Carrera lelkét a márka szabadalmazott szerkezete, a Calibre Heuer 02 adja.

A fekete és kék számlappal rendelkező modellek H-alakú rozsdamentes acél szíjjal érhetőek el. A külső és a belső szemek sarkai a még könnyedebb megjelenítés érdekében lekerekítettek. A szíj korábbiaknál vékonyabb kialakítása kényelmes viseletet biztosít. A két színű verzió ezüst számlappal és rózsaarannyal futatott mutatókkal rendelkezik. Az antracit számlapú modell barna alligátor bőrből készült szíjjal kapható. A menetes zafír hátlap remek rálátást biztosít az innovatív szerkezetre, amelyet a rózsaarany színezésű rotor még exkluzívabbá tesz.

A Heuer 02 manufaktúra szerkezetnek köszönhetően kimagasló teljesítmény

A TAG Heuer Carrera vonal mindig is a márka által kifejlesztett legmodernebb órakészítési technológiát alkalmazta. Az újragondolt modelleket a Calibre Heuer 02 szerkezet hajtja, amely az átlátszó hátlapon keresztül látható. Ez a kifinomult, saját fejlesztés teljes egészében Svájcban készül a TAG Heuer Chevenezben található gyárában. Összesen 168 elemet tartalmaz, beleértve az oszlopkereket és a függőleges kapcsolót, amelyek a fejlett kronográf időmérés és magas minőségű gyártói szerkezet jellemzői. A szerkezet 80 órás járástartalékkal rendelkezik.

A magabiztos elegancia történelme

A TAG Heuer korábbi vezérigazgatója Jack Heuer az ipari dizájn intenzív tanulmányozásának szentelte életét, amely jelentősen befolyásolta kedvelt kollekciójának alapjait, és 1963 óta meghatározta az összes TAG Heuer Carrera modell stílusát és kialakítását. Az új modellekben a Jack Heuer által kedvelt elegancia több hangsúlyt kapott, mint valaha. Az eredeti számlap stílusjegyei, a három segédszámlap könnyebb leolvashatóságot tett lehetővé, és igazi úttörő megoldásnak bizonyult abban az időben. Az új fejlesztésű modelleken ezzel is találkozhatunk. Az egyéb megoldások, mint a rakott indexek, amelyek követik a perem kialakítását, ezáltal a tekintetet az időre fókuszálva, amely a TAG Heuer Carrera másik inspiráló területén kiemelkedő jelentőségű. Ez a terület pedig nem más, mint az autóversenyzés.

Legyen az akár a versenypálya, az otthonunk vagy egy elegáns esemény az új TAG Heuer Carrera órák letisztult eleganciát tükröznek, és minden helyzetben határozott megjelenést kölcsönöznek. Az órák nemcsak a kollekció gyökerei előtt tisztelegnek, de jól mutatják a márka szakértelmét a kifinomult stílus és órakészítés közötti összhang megtalálásában.

Jellemzők:

TAG Heuer Carrera Chronograph 42 mm Calibre Heuer 02 Automatic

Referenciaszám: CBN2010.BA0642

TAG Heuer Carrera Chronograph 42mm Calibre Heuer 02 Automatic

Referenciaszám: CBN2011.BA0642

TAG Heuer Carrera Chronograph 42mm Calibre Heuer 02 Automatic

Referenciaszám: CBN2012.FC6483

TAG Heuer Carrera Chronograph 42mm Calibre Heuer 02 Automatic

Referenciaszám: CBN2013.FC6483