Újdonságok

Csatlakozz az M-mániához! – új mintát kaptak a Montblanc bőráruk

Az új Montblanc M_Gram 4810 kollekció: a múltból született a jövő generációjának, a nagyvárosok új felfedezőinek. Lássuk miben más ez a régi-új termékcsalád!

A trendeken túl

Az elmúlt évszázadban az innováció határainak feszegetése táplálta a Montblanc úttörő szellemiségét. Mára azonban a stílustudatos vásárlóközönséggel karöltve fejlődik és növekszik a márka, szem előtt tartva az új generációkra jellemző kíváncsiságot, kreativitást és kézműves vonulatot. A régmúlt idők Montblanc logója által inspirált új M_Gram 4810 kollekció nem csupán egy divatos szeszély: egy új ikon van megszületőben.

„Megtalálni az egyensúlyt a merész utcai viselet és a visszafogott elegancia között”

A Maison örökség gazdagságát hangsúlyozza a kétszínű M minta, mely az 1920-as évek Montblanc-kommunikációjából származik. Az új logo egy modern, letisztult vonalat képvisel szemben az időigényes, bonyolult változatokkal. A Montblanc M_Gram 4810 kollekció ezáltal megtalálta az egyensúlyt, így zökkenőmentes átmenetet tud nyújtani nappali viseletből esti megjelenésre, üzleti találkozókról privát utakra.

A titok a részletekben lakozik

A modern klasszicizmushoz való visszatérés unisex vonzereje, és a termékek kompakt kialakítása jellemzi leginkább a kollekciót. Teszi mindezt úgy, hogy nem köt kompromisszumot funkcionalitás terén. Az eredeti logó is jelen van minden bőrárun, beleértve hátizsákot,táskát,övet, pénztárcát… A karcálló PVC bevonatos vászon és fekete bőr kombinációján megjelenő kék mintázatokhoz tökéletesen passzoló közismert logó kifinomult designt nyújt minden darabnak a Montblanc M_Gram 4810 kollekcióból.

Intelligens kialakításával és kortárs karakterével az új Montblanc M_Gram 4810megtestesíti a márka városi szellemiségét és izgalmas új identitást kínál azok számára, akik célja, hogy merész nyomot hagyjanak a világban.