Egyéb

MIDO BARONCELLI POWER RESERVE- SVÁJCI PRECIZITÁS,KORTALAN ELEGANCIA

A MIDO Baroncelli Power Reserve sokkal többet kínál, mint egy átlagos automata karóra: abszolút klasszikus megjelenés-köszönhetően a római számos indexeknek a Dauphine mutatóknak. Ez a mutató-stílus az egyik legrégebbi és legkeresettebb. A Dauphine-mutatók felismerhetőek jellegzetes, háromszög hatású kialakításukról, és csiszolt felületükről. Nevét a „dauphin” francia királyi cím adta, mely a király legidősebb fiára utalt, a trónörököst illette meg.

PVD bevonat

A különösen technikás, vákuumban alkalmazott fizikai gőzfázisú leválasztás során (Physical Vapour Deposition ,közismertebb nevén PVD) az óraalkatrészekre kerülő bevonat  biztosítja a szennyeződésmentességet és a magas fokú korrózióállóságot. Ez a mikronvastagságú bevonat fokozza az óra keménységét és robosztusságát, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz a fekete, rózsa- vagy sárgaarany színeztének köszönhetően. Hipoallergén, s ez még inkább növeli a technika univerzális vonzerejét.

Óraüveg

A MIDO órák zafirkristály-üvegei tökéletesen láthatóvá teszik a számlap részleteit. Kiváló olvashatóságot biztosítanak számos körülmény között, miközben nagyszerűen kiegészítik az óra elegáns megjelenését. Erősek és ütésállóak,kivételes átlátszóságukat hosszú évekig megőrzik.

Bőrszíjak

MIDO kizárólag valódi bőrt használ szíjaihoz. A gondosan megmunkált, kézimunkával összeállított bőrszíjak kényelmes és rugalmas viseletet kölcsönöznek az óráknak, emellett roppant ellenállóak is. A szíjak időtlen stílusát a csúcsminőségű elegáns, sportos vagy épp divatos felületek és kialakítások biztosítják.

Technikai specifikációk

·      Funkciók

naptár, járástartalék

·      Szerkezet

mechanikus óra automata felhúzással, Mido Automatic ETA 2897

·      Tokátmérő (mm)

40

·      Teljesítménytartalék

akár 50 óra