Hírek

Longines csio-w

CSIO-W Budapest by Longines

CSIO-W Longines

A VERSENY HIVATALOS IDŐMÉRŐJE A LONGINES

Hölgyeim és Uraim,
Kedves lovas barátaim,

A Longines vezetőségének nevében szeretettel köszöntöm Önöket a 2021 évi Longines – Európai Lovasszövetség versenysorozatán. Az Európai Lovasszövetséggel való szoros együttműködés jegyében, az új versenysorozattal rengeteg izgalmas és különleges sportélményt ígérünk Önöknek.

A várva várt verseny hivatalos partnereként és időmérőjeként nagyon várjuk, hogy a sportág legjobb lovasait támogassuk, akik négy napon keresztül lélegzetelállító versenyszámokban versenyeznek július 8. és 11. között Budapesten.

Ennek alkalmából kiváltképpen büszkén mutatjuk be a verseny hivatalos óráját, a Longines Master Kollekció modelljét. A márka emblematikus darabja, amely az óragyártás szakértelmét tükrözi. A kifinomult alkotás tartalmaz egy hold-fázis mutatót, amellett tökéletesen ötvözi az óragyártás precizitását és a hagyományokat, örömöt szerezve azoknak, akik folyamatosan a precizitásra és kiválóságra törekednek.

Feledhetetlen pillanatokat kívánok Önöknek a Longines EEF versenysorozatán, Budapesten.

Matthieu Baumgartner
a Longines marketingért felelős elnökhelyettese

Matthieu BAUMGARTNER / Lieu : Saint-Imier – Berne – Suisse / Droits d’utilisation uniquement pour LONGINES

A Longines által támogatott, Európai Lovasszövetség 2021. évi versenysorozatának hivatalos órája, a Longines Master kollekció ikonikus darabja.

A 2021 Longines EEF Series versenysorozat budapesti állomásán a Longines büszkén mutatja be az egyik zászlóvivő terméksorozatát, a Longines Master kollekciót. A kollekció 2005. évi legelső bemutatkozása óta a kornak megfelelően tökéletesen képviseli a szakmailag legmagasabb szintű órakészítést. Az óra a Longines számára fejlesztett automata szerkezettel erősödött, a holdfázisok mutatójával és a megújult kinézettel kapott különleges karaktert, amivel tökéletes elegyet alkot a technikai kifinomultság és az elegancia.

A Longines óragyártás szakmai mintapéldánya, a Longines Master kollekció tökéletesen megmutatja a kiválóság és az elegancia értékeit, ami lehetővé tette, hogy a márka világszerte jelentős szintű sikereket ért el a 2005. évi bemutatása óta. Ismerve a technikai kifinomultságot, hogy a sorozat minden modelljének mechanikus szerkezete van, megmutatja a tradicionális óragyártást, ami oly kedves a márkának.

Ez az újragondolt alkotás megtestesíti az egyedülállóan klasszikusan elegáns órát, ami kiemelkedő értékeit a kompromisszumok nélküli minőséggel párosított dinamikus vonalainak köszönhet. A holdfázisok mutatója 6 óránál emelkedik ki, ahol arab számokkal ellátott dátumablak mutatja a hónap napjait. Egy önműködő szerkezettel erősödött a termék, ami kifejezetten ennek a márkának kifejlesztett, L899 kaliber. Ez a technikailag kifinomult óra azoknak készült, akik különböző nézőpontok szerint élik életüket, miközben a személyes teljesítmény terén nem ismernek kompromisszumot.

Az örökös eleganciára törekedve a Longines megalkotta az ezüst “barleycorn”, festett arab számokkal és acélkék mutatókkal ellátott számlapot, amely finoman elegáns külsőt kölcsönöz az órának. Az óratok rozsdamentes acél, a versenyen bemutatott modell 42 mm-es átmérőjű kerek tokban, a jobb láthatóság érdekében zafírkristályból készült átlátszó tokháttal készült. A 72 órás teljesítménytartalékot úgy tervezték, hogy alapvető pontosságot, erőteljességet és megbízhatóságot nyújtson. Az összképet egy barna aligátor óraszíj teszi teljessé finom kontrasztot hozva létre a számlap domináns színével, hogy kiemelje a dizájn letisztultságát.