Újdonságok

7 Sportos női TAG Heuer AQUARACER karóra

Az Aquaracer széria hölgyeknek tervezett modelljei nagyon jól teljesítenek a TAG Heuer butikok és multibrand üzletek pénztárainál. A sportos megjelenést gyakorta csillogó gyöngyház számlappal és gyémántokkal kombináló esztétikai rafinéria utat talált a női vásárlók csuklójára. A január végén debütáló 7 vadonatúj kiadás külcsín és belbecs tekintetében is széles választási lehetőséget kínál.

Az új TAG Heuer Aquaracer Professional 200 széria mindegyike – nevéből adódóan – igen jelentős, 200 méteres vízállósággal rendelkezik. A havas vagy vizes sportok űzésén túlmenően az esetlegesen az óratokba kerülő szennyeződések, por távoltartására is alkalmasabb.

Mind a 7 modell 30 milliméteres tokátmérővel rendelkezik, amelyet hipoallergén rozsdamentes acélból készítettek. Az értékes és sérülékeny számlapokat karcolásmentes zafírkristály védi. A két mechanikus óraszerkezettel szerelt változat mindegyike automata, vagyis kezünk mozgatása húzza fel a benne található rugót. További 5 modell elemes quartz szerkezettel rendelkezik.

11 GYÉMÁNT, FEKETE SZÁMLAP, MECHANIKUS SZERKEZET

Referenciaszám: WBP2410.BA0622

A fekete számlapon körben 11 darab valódi gyémánt foglal helyet, alul 6 óránál pedig négyszögletes ablakban olvashatjuk le az aktuális dátumot.

11 GYÉMÁNT, KÉK SZÁMLAP, MECHANIKUS SZERKEZET

Referenciaszám: WBP2411.BA0622

A kék számlapos verzióhoz is megkapjuk a gyémánt tanúsítványt. A tok belsejében itt is Calibre 9 svájci mechanikus szerkezet felel a pontos időért.

FEKETE SZÁMLAP, QUARTZ SZERKEZET

Referenciaszám: WBP1410.BA0622

Valóban mindenhová elkísér bennünket a rendkívül strapabíró TAG Heuer Aquaracer Professional 200. Erre utal a hátlapra gravírozott 8 ágú szélrózsa motívuma is.

FEHÉR SZÁMLAP, QUARTZ SZERKEZET

Referenciaszám: WBP1411.BA0622

A zafírüveg körül található lünetta eredetileg a merülési idő beállítására szolgált. Beállítása egy finoman mozgó, halk mechanika segítségével történik.

KÉK SZÁMLAP, QUARTZ SZERKEZET

Referenciaszám: WBP1415.BA0622

A sugárirányban csiszolt világoskék számlapon az indexek és mutatók Super-LumiNova® kitöltést kaptak, amely sötétben igazán sejtelmesen világít.

12 GYÉMÁNT, FEHÉR GYÖNGYHÁZ SZÁMLAP, QUARTZ SZERKEZET

Referenciaszám: WBP1416.BA0622

Mivel a quartz modelleken nincsen dátumablak, ennek helyére is gyémánt kerülhetett.

46 GYÉMÁNT, FEHÉR GYÖNGYHÁZ SZÁMLAP, QUARTZ SZERKEZET

Referenciaszám: WBP1417.BA0622

A VS tisztaságú gyémántok pazarul mutatnak a gyöngyház számlapon és a lünettán. Utóbbi esetben ötvösmunkával alakítottak ki acél karmokat és a gyémántokat ezekbe ültették.

Luczay Szabolcs