Style Blog

Új szezon, új kollekció- bemutatkozik a Guess órák tavasz/nyári kollekciója (1. rész)

A téli szürke nyugalomból átvált minden tavaszi frissességbe és pörgésbe. Előkerülnek a színes, szokatlanabb formavilágú kiegészítők is, hogy kövessék ezt a hangulatváltást. Minden év tavaszán a nagymúltú divatmárka előrukkol egy vadonatúj, friss és impozáns kollekcióval, hogy támogassa a tavaszi ébredést. Új összeállításukban egyaránt megtalálhatóak a merész újdonságok és az újragondolt klasszikusok, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb darabot.

PEARL

A közkedvelt Chelsea kollekció tokformáját és a még nagyobb sikert elérő hófehér soft silicone szíjakat ötvözve, megszületett a Pearl termékcsalád. S hogy mi teszi különlegessé? A számlap. Apró kristályokkal és gyöngyökkel lazán, mégis elegánsan díszítve.

GW0381L1

VENUS

A tavalyi karácsonyi szezon közönségsikere nyári design-al tér vissza! A komor, rideg fekete szíjat és számlapot üde fehér váltja, de a lünetta bagett köves díszítése ugyanaz maradt. Ezüst és rózsaarany színvariációban is elérhető.

GW0118L5

CROWN JEWEL

Egy mid-size termékcsalád, melyet a korábbi Be Dazzle kollekció inspirált. Hétköznapra és alkalomra is kiváló választás. Kristályokkal gazdagon díszített lünettája elképezi a Guess-életérzést: mindenkinek jár a csillogás. Ezúttal azonban az ezüstszín változat a megszokottól eltérően világos égszínkék számlapot kapott. 

GW0410L1, GW0410L3

A kollekció igazi ékköve azonban az irizáló lila színt kapott verzió.

GW0410L4

CASCADE

Odavagy a csillogásért és a látványos kiegészítőkért? Akkor a Guess Neked alkotta meg a Cascade karórákat. Csillámos ombre számlap, kristályokkal díszített lünetta, sőt mi több, kristályokkal díszített fémszíj-elemek! A Cascade órák a Guess idei egyik nagyágyúi. Két színváltozatban elérhetőek: rózsararany alap pink-narancs átmenettel, valamint aranyszín alap fekete-ezüst átmenettel.

GW0365L3
GW0365L2

S a sor itt nem ér véget, következő részünkben újabb álomszép GUESS órákat mutatunk be.