Style Blog

MÉG NINCS VÉGE A NYÁRNAK- legyen a Te kiegészítőd a legtrendibb a fesztiválokon!

Lassan véget ér a július is, de ezzel még közel sincs vége a nyárnak és a fesztivál szezonnak! 3 igencsak jónak ígérkező programot ajánlunk- a leginkább hozzájuk illő Guess karórákkal.

FEZEN, július 27-30.

Az idén 25 éves fesztivál idén is  hazai és külföldi fellépők egész sorával készül. Sőt, már a beköltöző napon programok várják az érkezőket! A retro stílusból sem lesz hiány, ígyhát múltidéző digitális karóráinkat ajánljuk a jeles eseményre:

Hölgyeknek: ZOOM (GW0430L3)

Púderrózsaszín lágy szilikon szíj, a kényelmes nyári viseletért, s kristályköves lünetta díszítés egy csipet csillogásért.

ZOOM – GW0430L3

Uraknak: PHOENIX (GW0340G3)

Olivazöld szilikon szíj, hogy a military design se maradjon el és az ikonikussá vált hordó-forma óratok.

PHOENIX – GW0340G4

OZORA, augusztus 1-7.

2004 óta rendezik meg Dádpusztán az egyik legtermészetközelibb egyhetes hazai fesztivált. Különleges zenei fellépőkkel, gasztrotechnológiai workshoppal, művészeti műhely-foglalkozásokkal és különféle mozgáskultúra-programokkal várják az ide érkezőket. Ha szeretnéd, hogy Guess karórád is elkísérjen, környezettudatos ECO óráinkat ajánljuk figyelmedbe.

Hölgyeknek: ATHENA (GW0438L1)

Az óceánok türkizzöldjét idéző, növényi alapú nylonból készül karóra a Guess újabb lépése a zöldebb élet felé. Az óra különlegessége, hogy design-ját az úgynevezett „seaglass”, azaz „tengeri üveg” ihlette. A -sajnálatos módon- tengerekben, óceánokban landolt üvegdarabokat a természet kavics-formájúra csiszolja, majd partra veti- különleges látványt nyújtva ezáltal egyes partszakaszokon.

ATHENA – GW0438L1

Uraknak: STRIKER (GW0428G2)

Az újrahasznosított nylon-é a főszerep a ragyogó fehér karóra esetében. Enyhén nyitott számlap és nagyon kevés fekete színű díszítés teszi az egyszerűvé, mégis nagyszerűvé.

STRIKER – GW0428G2

SZIGET, augusztus 10-15.

The Island of Freedom- szól a fesztivál közismert jeligéje. S valóban, itt aztán tényleg szabadság és maximális kikapcsolódás vár,  szinte végtelen a fellépők száma. A legnagyobb világsztárok teszik tiszteletüket évről évre a rendezvényen, melyre kilátogatni nemcsak esemény, hanem szinte már életstílus. Látványos show-k, a legszínesebb építmények, hatalmas party-k. Épp ezért legfeltűnőbb óráinkat ajánljuk a Szabadság Szigetére.

Hölgyeknek: LADY FRONTIER és CROWN JEWEL (GW0044L1 és GW0410L4)

Ki akarsz tűnni a tömegből? Ezekkel az órákkal biztosan sikerül! irizáló lila színekben, gazdag kristály díszítéssel nem is lehetnének feltűnőbbek. Rozsdamentes acélból készülnek, hogy még inkább bírják a partizást.

CROWN JEWEL – GW0410L4
Lady Frontier – GW0044L1

Uranak: PILOT (GW0415G1) és EXPOSURE (GW0325G2)

Pilot óránkat a száguldás és sportautók ihlették. Vörös-fehér-fekete csíkozású, szövet hatású szilikon szíj, kronográf hatású számlap, robusztus megjelenésben egyesülve. Részletgazdag, mégis egységes.

PILOT – GW0415G1

Exposure, az igazi nagyágyú. 48 mm-es tokátmérőjével meglehetősen látványos kiegészítő. Az egyre trendibb military vonal itt is érvényesül egy matt-olivazöld szilikonszíj által, melynek különlegessége a vágott díszítésében rejlik. Kronográf hatású számlapja enyhén nyitott, a még magával ragadóbb design érdekében. S hogy a magasztos megjelenést abszolút csúcsra járassuk: kőhatású tokozását négy ezüstszínű csavar ékesíti.

EXPOSURE – GW0325G2

S hogy egy kis parti-hangulatpt is csempésszünk a cikk végére, egy csepp nosztalgiával fűszerezve: emlékeztek még a korábbi Guess márkanagykövet, Joe Jonas együttesének slágerére?