Style Blog

OKTÓBER RÓZSASZÍN HÓNAP A GUESS-NÉL IS

Minden Nő számít! -Október a mellrák elleni harc hónapja. Számos rendezvényen, előadáson hívják fel a figyelmet a szűrővizsgálatok jelentőségére, sokan viselik a kampány nemzetközi jelképét is, a pink szalagot is. Fontos a tájékoztatás, a felvilágosítás, a hozzáférés.

Több cég, szervezet vesz részt a kampányokban helyi és nemzetközi szinten is. A GUESS Watches is így tesz: immáron 9 éve működik együtt a Get In Touch Fondation-nel. Ez a non-profit szervezet elsődleges céljaként tűzte ki a minél szélesebb körű információ-átadást a betegségről, kezelésekről és a szűrővizsgálatokról. 2004-ben jött létre a Daisy Wheel Program- mely önvizsgálatra tanít. Mára már applikáció formájában is elérhető! https://getintouchfoundation.org/daisy-wheel/

Betsy, a Get In Touch Alapítvány Elnöke

A GUESS Watches minden évben alkot egy órát-melynek bevételéből a Get in Touch Foundation-t támogatja. Ez évben viszont kettő karórát készítettek: egy elegáns és egy sportos változatot.

Az órák fő színvilága a pink, hátlapjuk gravírozott, s saját egyedi díszdobozukban kaphatóak- limitált darabszámban. Design-jukat úgy alkották meg, hogy számos alkalomhoz illőek legyenek.

A gravírozott hátlapok

SPARKLING PINK

Modellszám: GW0032L3

Az óra igencsak részletgazdag és kifinomult: elegáns milánói szíj, fényes ezüst-szín bevonattal, rozsdamentes acélból, mely kristályberakásos csatlakozással fogja körbe a ragyogó kristályokkal körülrakott lünettát. Számlapját a nemzetközi jelkép, a rózsaszín szalag apró változatai díszítik. Középen a Daisy Wheel program szimbólumaként kristályvirág látható.

SPORTING PINK

Modellszám: GW0032G1

A mára ikonikussá vált PHOENIX karóra alapján készült modell áttetsző pink nylon szíjat kapott. Az óratok úgyszint áttetsző pink színvilágú, polikarbonátból készült- a könnyed, sportos viseletért. Számlapja enyhén nyitott, izgalmas betekintést nyújt az óra szerkezetébe.

Tegyünk együtt egy jó ügyért!